|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Međunarodna smotra folklora
15.7.2009 8:08:32   
Puli
Danas se  u Zagrebu otvara 43.Međunarodna smotra folklora i traje do nedjelje

mi se ovih dana planiramo prošetati i pogledati malo folklor

pa ako bude zainteresiranih sa raje da nam se pridruže  javite nam se na pp

evo i linka  smotre

http://www.msf.hr/Smotra2007/index-smotra.htm

43. međunarodna smotra folklora

user posted image Međunarodna smotra folklora održava se u Zagrebu od 1966. godine, a nastavlja tradiciju smotri hrvatske seljačke kulture započetu davnih 1930-ih godina. Smotra predstavlja i promiče tradicijsku kulturnu baštinu svih svojih sudionika te potiče međukulturne i međuetničke komunikacije u Europi, ali i s drugim kontinentima.
Ove se godine održava 43. međunarodna smotra folklora. Kao i dosad na njoj sudjeluju izabrana kulturno-umjetnička društva i neformalne folklorne skupine iz Hrvatske, predstavljajući sve krajeve Hrvatske, odnosno raznolikost njihovih folklornih oblika. Na Smotri gostuju i strani folklorni ansambli iz Europe i s drugih kontinenata.
U okviru programa Smotre dvije su priredbe posvećene odabranim temama: folkloru Istre te kolu kao univerzalnom plesnom obliku koji povezuje domaće i strane sudionike. Temu Istre upotpunjuju i popratne priredbe: koncerti pučkog crkvenog pjevanja i etnoglazbe.
43. međunarodnu smotru folklora prati i predstavljanje nosača zvuka (Tradicijsko crkveno pučko pjevanje otoka Šolte) te brojne glazbene i plesne radionice, koje posljednjih godina obilježavaju ovu Smotru.
Program Međunarodne smotre folklora u Zagrebu odvija se od srijede do nedjelje trećega tjedna srpnja na dvije pozornice: na Gornjemu gradu (pozornica na Gradecu) i na Trgu bana Josipa Jelačića, a sudionici Smotre gostuju i izvan Zagreba.

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!