|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Margarin
10.6.2013 19:35:40   
Renata RR
Ovo je još jedna od namirnica od koje djeca nemaju baš i nikakve koristi osim začepljenja žila... Da li dajete djeci margarin ili kupujete maslac koji je malo skuplji? Mi smo navikli na maslac...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Margarin
10.6.2013 19:39:58   
bella 1
ja sam mislila da je koristan user posted image , patronažna mi je preporučila zbog potrebnih masnoća, ali listić samo odrežem...ukusnije mu je, a mislila sam i korisno, moram sad istražit malo o tome...user posted image

04.08.2012. stigao nam Lo naš

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 2
10.6.2013 19:41:02   
bella 1
pardon , maslac mi koristimo...user posted image

04.08.2012. stigao nam Lo naš

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 3
10.6.2013 19:43:23   
dadls
Maslac ali i omegol.

L. 16.12. 2006.
A. 06.05. 2013

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 4
10.6.2013 19:44:44   
sretnaz
Propaganda čini čuda. Vjerovalo se da životinjske masnoće štete i onda su izmislili margarin. I sad se opet vraćamop na izvorne proizvode. Nakon svega što sam čula i pročitala logično mi je da je zdravije jesti ono što se proizvodi prirodno. Uglavnom za sad dajem samo maslinovo ulje, a ubrzo ću i maslac. Margarin se u našoj kuhinji koristi samo za kolače i to sve manje. Neki put ga kupim radi cijene kad znam da moram napraviti puno kolača. Ali mm isključivo maslac maže na kruh. Ja niti jedno jer ne volim.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 5
10.6.2013 19:47:38   
Renata RR
Nakon svega što sam čula i pročitala logično mi je da je zdravije jesti ono što se proizvodi prirodno

Slažem se!user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 6
10.6.2013 19:50:20   
Ruža
Sad smo u fazi namaži i smaži.user posted image Ali uvijek dajem prednost maslacu i svinjskoj masti.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 7
10.6.2013 20:26:32   
Ninaa
Mi to ne mažemo, mama ko dijete išla u Thalasotherapiju i tri tjedna jela za doručak margarin i marmeladu i tak mi se zgadilo da to više ne mogu probati, mi smo više od sirnog namaza i linolade. A za jelo koristim svinjsku mast imamo domaću, a u kolače sam stavljala maslac dok mu sad cijena nije otišla u nebesa

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!