|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ljetovanje u Istri
3.5.2013 14:29:40   
anaxx
Ove godine smo se nekako odlučili da ne putujemo daleko nego da godišnji odmor provedemo u Istri.

Primam sve savijete, prijedloge i konkretne ponude na tu temu :).

Ako znate neki dobar hotel (naravno povoljan:), ili apartmanski smještaj  (može i privatni smještaj) u blizini mora, da je lijepo za djecu, da ima nekih zanimacija za klince (onih tobogana u moru ili pedalina ili park s dječjim igralištem u blizini plaže, pješćana plaža i slično...) molim vas da mi napišete svoja iskustva...
Trebam smještaj za dvije obitelji s ukupno troje djece :) !

Hvala...user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ljetovanje u Istri
4.5.2013 11:11:31   
Renata RR
Medulin, tamo imaš pješćanu plažu i luna park u blizini...user posted image

Mi bi možda u Rabac... Zna li netko kako je tamo?

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2
16.1.2014 20:17:28   
Durdjica
Medulin je zbog plaže super za malu djecu, ali isto tako i Valbandon-poprilično je sređen posljednjih godina.

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 3
15.9.2014 9:31:46   
pija
Poreč mi je poprilično dobar i za djecu i za starije. Plaža Brulo ima sadržaja za djecu a i uz šetnicu su svakakvi sadržaji, ima puno hlada za sakriti se od jakog sunca... svakako vrijedi posjetiti jednom taj dio....

(Odgovor članu Durdjica)
Neposredna veza do poruke: 4
26.6.2019 7:22:46   
guycassode258
https://hotelscombined.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje. nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje.
Jeftine Avio Karte - https://search.jetradar.com

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!