Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 12:59:05
|
|
|
|
tikica_69
|
Godinu i pol nakon dva poroda za redom (14 mjeseci razlike). Vratila se na staro, na 48. No sada imam 70 jer sam nasopana svakojakim hormonima a i godine i sporiji metabolizam cine svoje, ali sigurna sam da cu do ljeta biti na 60 sto mi je idealno. Osim ako me trudnoca ne omete Onako sam bila prestavicno mrsava....
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 13:01:39
|
|
|
|
ejmama
|
Dobila sam 13 kg i izgubila sam ih u mjesec dana od poroda.
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 13:04:56
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam dobila 30 ...sitnica koju zaboravih napomenuti
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 13:42:29
|
|
|
|
dominik
|
ja sam se nakon prvog poroda vrlo brzo vratila na staru kilazu, pa cak se i nastavilo padanje kila do brojke koju od (valjda) prije puberteta nisam vidla, ali sve me strah da (koliko sam sada natrpala na sebe) necu tako lako i ovaj puta uspjeti...mene "spasilo dojenje" i to sto je bebac jeo svakih sat do sat i pol
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 13:46:59
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Dobila sam 13 kg i izgubila sam ih u mjesec dana od poroda. majke ti aj reci recept!!!! ja ih imam već skoro dcva mjeseca pa neće od mene i neće!!!
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 13:53:29
|
|
|
|
Lady3
|
S Laurom dobila 22kg(pila gomilu tableta)-morala sam mirovati... S Patrickom 14 kg. S njim sam se odmah vratila na kilažu što mi je ostalo od Laure(višak nekih 5-6kg) Sada imam 61kg i trudim se skinuti još barem 2-3 kg.Iako mi mnogi kažu da tek sad izgledam kako spada.Prije sam imala 58kg.na visinu od 1.68cm.Vratila bi ja tu težinu za čas uz redovito vježbanje i da ne jedem toliko slatkoga.Ali ovisna sam o slatkome i ne mogu prestati ...Ostaje mi vježbanje,samo si sama moram dati nogu u guzicu da više krenem...
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 13:57:28
|
|
|
|
dominik
|
fiona ti sam neke recepte trazis zapisauj pa se "obogati" izavanjem knjige kak to kod nas vec ide
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 14:15:12
|
|
|
|
kitty
|
prvi put dobila 16 kg,iz bolnice izasla sa 11 manje,jer sam bila puna vode,na svoju tezinu dosla nakon 2 mj,sad sam dobila 13 kg i nadam se da necu sve izgubit jer cu bit opet premrsava,da mi bar ostane 3 kg ja bi bila zadovoljna,mogla bi u staru robu a ne bi bila cackalica
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 15:24:58
|
|
|
|
maja
|
Ja dobila 20 kg, skinula ih nakon 4 mjeseca!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 15:49:54
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: dominik fiona ti sam neke recepte trazis zapisauj pa se "obogati" izavanjem knjige kak to kod nas vec ide a kaj češ!!! kokoš za sve!!!
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 16:36:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Fiona, žganci z drožđicami, ne.... Šala... Ja svoje nikak ne gubim, samo još pridodajem... a kak su Rusi zafrknuli s plinom, bu nam trebal omotač da se ne smrznemo... hehehehe....
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 16:37:25
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Fiona, žganci z drožđicami, ne.... Šala... Ja svoje nikak ne gubim, samo još pridodajem... a kak su Rusi zafrknuli s plinom, bu nam trebal omotač da se ne smrznemo... hehehehe.... ma kaj šala...došlo bu na naše!!! hhhihihiii....
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 16:39:58
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Osim ako me trudnoca ne omete Tome se nadamo
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 18:00:47
|
|
|
|
božica
|
izgubila sam ih u mjesec dana od poroda. kako 13kg u mjesec dana btw
< Poruku je uredio božica -- 9.1.2009 18:01:35 >
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 18:39:06
|
|
|
|
spužvasta
|
A hoće ti to nekad tako Božo.....ja sam isto dobila 13 i izgubila ih za 15 dana. Kako? Zašto? Nemam pojma......pitam se zašto i ostatak neće tako lako s mene.....
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 21:08:14
|
|
|
|
tonkica
|
Dobila sam ih 16, izgubila 14, pa se opet udebljala 5... Šaram li ga šaram... I sad sam kao na dijeti, al bi trebala ubacit još i vježbanje da bi bilo efekta.
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 22:45:14
|
|
|
|
honey
|
dobila 18kg, još 7 kg nikako da skinem prošlo je 6 mj od poroda
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 22:48:03
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: honey dobila 18kg, još 7 kg nikako da skinem prošlo je 6 mj od poroda za ne vjerovat draga ne samo da smo isti dan rodile nego i iste kile dobile, a i meni isto ostalo 7 kg , takav je bio horoskop taj dan ...
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 22:52:41
|
|
|
|
honey
|
pa ne mogu vjerovati, da smo bar rodile onaj dan nakon kojeg izgubiš 13 kg u mjesec dana ko naša ejmama
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 9.1.2009 23:40:19
|
|
|
|
Krky
|
Nikad više 58!
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 14.2.2009 20:23:01
|
|
|
|
Wukovarka
|
Dobila 16, iz bolnice izasla s -8, sad su ostale jos 4 za skinuti
|
|
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 14.2.2009 20:28:48
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Dobila 16, iz bolnice izasla s -8, sad su ostale jos 4 za skinuti di su ti još 4
|
|
RE: koliko vam je trebalo da vratite staru ki... 14.2.2009 20:30:41
|
|
|
|
lilas
|
Kao devojka imala sam 64kg. U trudnoci sam dobila 35kg. Stoji pravilo ako se neko u trudnoci vise ugojio neka mi se javi. Za godinu dana sam se vratila na staru tezinu. U drugoj trudnoci dobila sam 30kg i brzo skinula sve, sada imam 54 kg. Zgrada bez lifta, 4.sprat. Aktivno bavljenje sportom.
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!