Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 15:04:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Jednom ili nijednom.... uglavnom kad idemo, idemo na more, 7-10 dana. Prije braka sam puno više "plandovala", svaka 2-3 mjeseca sam nekud zbrisala. S mužem sam isto dosta putovala ali sad je tako kako je.... kad cure porastu ići ćemo svi skupa
|
|
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 15:12:17
|
|
|
|
anne
|
Idemo skoro kao vi Ružo. Može se i s djecom, ali je potrebna bolja priprema i više fleksibilnosti.
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 15:15:17
|
|
|
|
mlada mama
|
mi odemo i to mi bude suuuper,a s djetetom nije problem jer nisam obavezna kuhati.....nego se posvetiti obitelji i uzivanciji,ne zuri nam se nikud svi opusteni i bude super
|
|
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 15:15:24
|
|
|
|
ejmama
|
Odemo, ali ne više tako često! Zadnji put kad smo išli za Doček Nove god.imala sam mučnine i povraćala u auto pa mi više nije baš zanimljivo.
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 15:38:00
|
|
|
|
srećica
|
Ja sam još mlada supruga na žalost bez djece pa moj mužić i ja stalno nekamo putujemo a najviše po planinama i prirodi to nas odmara i opušta kao i razna hodočašča
|
|
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 16:29:08
|
|
|
|
tikica_69
|
Na zalost, samo kad idemo na godisnji....rijetko kada inace
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 18:29:08
|
|
|
|
Dajana
|
Oko 3 puta godišnje, ljeti na more, zimi na skijanje, za proljetne praznike opet negdje na more. A možda nam se i još nešto sitno zalomi.
|
|
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 20:09:33
|
|
|
|
mariola
|
Čim ugrabimo priliku. Nekoliko puta godišnje.
|
|
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 21:26:49
|
|
|
|
božica
|
mi putujemo 1 godišnje na more
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 6.3.2009 21:00:01
|
|
|
|
njanja
|
obavezno skijanje i ljetovanje....skijanje van RH, a ljetovanje je do sada bilo isto van RH (kreta, santorini, egipat, tunis), a sada nas čeka minimalno 3 godine Lijepe naše...Čim Janko malo naraste za let avionom-čeka nas Grčka i ostatak prekrasnih otoka!!! A da, dok nismo imali jana, znali bi makar 1 mjesečno na kakav izlet-šta da kažem-ne drži me mjestoooooo
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 7.3.2009 20:52:45
|
|
|
|
Marcus
|
u principu na GO na more....
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!