Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 18.1.2008 13:15:41
|
|
|
|
Puli
|
Bog nas je brzo podario uspjeli odmah u prvom mjesecu pokušavanja! Cvijeta 6.1.2008.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 18.1.2008 16:13:24
|
|
|
|
maja
|
Nama se brzo posrećilo (26.05. smo imali svatove, a od 05.06. mi se vodi zadnja menstruacija)
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 19.1.2008 19:38:28
|
|
|
|
firefox
|
Odmah sam ostala nakon prvog pokusaja
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 21.1.2008 13:42:39
|
|
|
|
ZVRK
|
mi smo imali 1 propali pokušaj.sljedeći mjesec sam bila trudna
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 24.1.2008 1:32:20
|
|
|
|
tiha
|
drugo djete smo pravili 6 mj. ma nikad ga napravit al eto rodila se bebica prije 2,5 mj.!
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 28.1.2008 18:13:45
|
|
|
|
tikica_69
|
ajoj...blagoooooo vamaaaaa...nama nikako da dodje
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 28.1.2008 18:42:17
|
|
|
|
nikolina25
|
prvi put sam ostala trudna odmah prvi mjesec kada smo se odlučili za bebu, ali sam imala spontani drugi put smo radili neka tri mjeseca i sada sam trudna pet mjeseci.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2008 14:50:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 21.5.2008 15:29:45
|
|
|
|
tiara
|
Na prvom djetetu radili vrlo kratko, ali sam doživjela spontani pobačaj u 8.tjednu... Nakon oporavka, trebalo nam 5 mjeseci da zanosim krasnog dečka. Druga trudnoća se dogodila potpuno neplanirano jer smo baš razgovarali da nećemo još na drugo dijete, al ja, ipak zaboravila popiti tabletu i desilo se..., al ipak me razveselila...
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 23.5.2008 11:15:29
|
|
|
|
tonkica
|
Mi smo, hvala Bogu, imali stvarno puno sreće! Vjenčali smo se 12.10.2008, zadnju mengu sam imala 03.10. U 11 mjesecu kad mi je menga kasnila, sam posumnjala da sam trudna, kupila test i nakon toga je on potvrdio moje sumnje. Beba je bila na putu valjda nakon 3 tjedna braka. Komentar mog dragog je bio "Nisam mislio da će to biti tako brzo!!!". I sad brojimo sitno do sredine 7 mjeseca kad bi Mia trebala doći na svijet.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 13.6.2008 19:42:26
|
|
|
|
alea
|
ja i suprug smo isplanirali vjenčanje još godinu dana prije, taman kad ja završim fax i sve se trebalo lijepo posložiti, ali kad ono prije pola godine nam se malo zalomilo i ostala sam trudna. tako da umjesto samo vjenčanja sad ćemo imati i krstitke! dvije sreće u jednom danu! tako da mogu reći da nismo dugo radili na bebi, već nam se desilo spontano...
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 16.6.2008 18:42:31
|
|
|
|
ivana0015
|
deset dana.....i odmah
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 7.7.2008 20:50:11
|
|
|
|
ZVRK
|
za prvo jedan mjesec,a za drugo 4 mjeseca
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 7.7.2008 21:11:04
|
|
|
|
troubled
|
nekoliko mjeseci...oba puta
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 7.7.2008 21:12:45
|
|
|
|
zg_cinik
|
kad bi sve ubrojili...između pola sata i sat...
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 10.7.2008 16:36:26
|
|
|
|
njanja
|
Nama već 2. mjesec....da bi stvar bila bolja, išla sam u 9 mj na SERVIS (tako ga ja zovem) kod ginekologa i rekla mu da sam prestala piti tablete, napravila pauzu 9 mjeseci i da li je sve ok....kaže on: NAVALITE i da mi vidi ovulaciju za 2-3 dana....Tada sma i ostala trudna, a naš dobri Jan sada spava dok ja ovo pišem
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 10.7.2008 16:37:04
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik kad bi sve ubrojili...između pola sata i sat... Jako dobro CINIK
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 10.7.2008 16:58:40
|
|
|
|
Dora04
|
Bili smo platili skijanje, pa trudnoću baš i nismo tad planirali. Doktor je rekao da mogu skijati i trudna, pa sam se ja u 3. mjesecu trudnoće baš lijepo naskijala.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 10.7.2008 17:09:54
|
|
|
|
njanja
|
Dora, i mi smo planirali skijanje, kao i svake godine....jer sma ja mislila da će nam duže trebati i da ću tek zatrudniti u 1. mjesecu :) Uglavnom, išli smo u Italiju, ali ja nisam skijala, bila sam u 19. tjednu, nego sam odmarala, kada je bilo ok vrijeme, išla na planinu ili ostajala u apartmanu i čitala....Bilo mi je jako teško biti skijaš koji ne skija, sama sam sebi bila smješna u tenisicama na žičari (onako noge visile dolje, smiješno), ali ipak nisam htjela skijati....Ipak je to bilo 4,5 mj....
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 10.7.2008 17:17:16
|
|
|
|
Dora04
|
Da Njnja, u 4,5 mjesecu si već dosta trudna pa je bolje ne riskirati. Mi smo isto bili u Italiji i tamo mi nije bilo ni mučno, nije mi se spavalo i sve je bilo super, smo što sam jela duple obroke i u tih 7 dana nabila 4 kg. Drugu bebu smo htjeli napraviti na skijanju ali nije bilo tad nego tek mjesec poslije. Meni ti se sve vrti oko skijanja.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 23.7.2008 21:37:39
|
|
|
|
slisli
|
Ostala sam trudna u prvom mj pokušaja.. bila sam na pregledu kod ginića i ona mi je rekla da mi sljedi ovulacija tak da se znalo kaj se mora raditi!!
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 24.7.2008 13:10:55
|
|
|
|
lenny
|
Kod nas dugo smo vježbali a kad smo odlučili i prvi i drugi put uspjeli smo u prvome pokušaju. Kad pročitam, kako dugo neki moraju da čekaju, tek tada mi je jasno, koje smo sreče.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 27.7.2008 0:36:25
|
|
|
|
ivana0015
|
par puta je bilo dovoljno...
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 27.7.2008 1:15:47
|
|
|
|
moonyena
|
Nismo baš radili, nego je ispalo onako usput -prvi put kada sam prestala s kontracepcijom koju sam godinama pila zbog PCOS-a, i to nakon dva mj, a drugog smo potrefili slučajno nakon 5 mj, i to vrrrrlo rijetkih pokušaja.
< Poruku je uredio moonyena -- 27.7.2008 1:16:22 >
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!