Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
[Anketa]
|
Kako ste nabavili dječju opremu?
|
Sami |
|
Roditelji su pomogli |
|
Kumovi/ prijatelji su pomogli |
|
Neki drugi odgovor |
|
Ukupno glasova: 16
|
(Posljednji glas : 21.4.2009 14:49:43)
(Glasovanje traje do: -- )
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste nabavili dječju opremu? 23.3.2009 10:49:25
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Nešta smo sami,a nešta su nam i bake i dide.
|
|
RE: Kako ste nabavili dječju opremu? 23.3.2009 10:53:31
|
|
|
|
zaba
|
krevetić,kolica i stol za presvlačenje sam ja.Ostalo su moji,Lucija je prva unuka,a i praunuka.Njen "papirnati tata"je kupio samo onaj prvi ormarić kojeg smo već proslijedili.Njenu sadašnju sobu je kupio mm,sve-od kreveta do ormara.
|
|
RE: Kako ste nabavili dječju opremu? 23.3.2009 11:01:30
|
|
|
|
ejmama
|
Sve smo dobili, hranilicu smo kupili sami ali opet od novaca što je dobila! Mi smo prošli super. Hvala svima
|
|
RE: Kako ste nabavili dječju opremu? 23.3.2009 11:04:03
|
|
|
|
curice
|
bake i djedovi kupili krevetić,stol za presvlačenje i kolica,mi kupili stolicu za hrenjenje,ostalo dobili
|
|
|
|
RE: Kako ste nabavili dječju opremu? 23.3.2009 11:05:17
|
|
|
|
bubac 1
|
kinderbet imamo od moje male šogorice jedino smo kupili novi jogi i kolica sam rekla da budemo mi kupili al je moja mama rekla dati pola. uglavno većino smo dobili.
|
|
|
|
RE: Kako ste nabavili dječju opremu? 23.3.2009 11:14:51
|
|
|
|
ZVRK
|
sve kupili sami
|
|
RE: Kako ste nabavili dječju opremu? 23.3.2009 11:17:31
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Nesta smo sami,a nesto dobili od mojih roditelja i uze obitelji.....
|
|
|
|
RE: Kako ste nabavili dječju opremu? 23.3.2009 12:07:43
|
|
|
|
mlada mama
|
seka mi je kupila kindac, mama i tata 2 kolica i hranilicu,a svekrva ormaric za bebu, ostalo smo sve sami, robicu, druga dvoja kolica....e da i autosjedalicu kupio tata jednu (imamo dvije)jedna u mm autu jedna u mom
|
|
|
|
RE: Kako ste nabavili dječju opremu? 23.3.2009 12:23:54
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam stavila neki drugi odgovor jer su mi pomogli i starci i kumovi i prijatelji a i sami smo nesto kupili.....
|
|
RE: Kako ste nabavili dječju opremu? 23.3.2009 12:27:00
|
|
|
|
ROZI
|
Mi smo imali sreče,robicu većinom od kumova ,kolica od bake,krevetić od mene kada sam bila mala,i sada dolazi treči muški tako da sam s večinom stvari na konju...
|
|
RE: Kako ste nabavili dječju opremu? 23.3.2009 16:18:43
|
|
|
|
božica
|
kupili smo jedino kolica sve ostalo smo dobili
|
|
RE: Kako ste nabavili dječju opremu? 23.3.2009 16:21:08
|
|
|
|
ninolina
|
Za svako kupili skoro sve sami evo sada će ova beba dobiti ormarić za presvlačenje i Za Ivu dobili hranilicu. Ostalo sami i jer sam sama tak htjela
|
|
RE: Kako ste nabavili dječju opremu? 23.3.2009 21:54:00
|
|
|
|
njanja
|
skoroi sve sami, kolica smo dobili od mojih, a košaru za kolicu od igorovih, a AS-jaje od sestre....
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!