Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 8:54:49
|
|
|
|
Ruža
|
Uf FJ, varivo je kod nas često preko tjedna na meniu jer dobro podnosi kuhanje navečer za sutra. Nadam se da će nas to zaobići.
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 8:58:16
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
i kod nas dobro funkcionira, ali me strah da ga FJ ne počne odbacivati. Konkretno - jučer i prekjučer smo bili kod kumova na ručku, jedan dan varivo drugi dan juha i meso - FJ je sve brzo potamanio, bez zanovjetanja i odbijanja, no oni imaju troje djece (3,5 i 6 g) i to su bila natezanja, nagovaranja i sl. da se pojede. Samo bi željela to izbjeći kod nas, pa štreberski tražim savjet
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 9:49:49
|
|
|
|
tikica_69
|
Mislim da cim krenu u vrtic....tamo ga valjda zamrze...bar je tako bilo kod mojih
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 10:00:02
|
|
|
|
ejmama
|
I moja za sad jede samo kuhano, ostalo neće ni kušati, ali mislim da će doći faza kad ne bude htjela.
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 11:24:05
|
|
|
|
božica
|
A dođe im faza kada poćnu filozofirati hm nebih znala jer viki kako kad
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 15:53:31
|
|
|
|
Lady3
|
L.je obožavala variva ,juhe..otkako je krenula u vrtić samo filozofira što me jako ljuti..Ako ondje mora sve pojesti i kod kuće vrijedi isto takvo pravilo..Stalno smo na ratnoj nozi..
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 15:59:05
|
|
|
|
kitty
|
i moj zanovjeta od kad je krenuo u vrtic
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 16:26:50
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
hm, znači kod vas je to posljedica vrtića....FJ ide već više od 1 godine u vrtić i nema problema, valjda ih neće niti biti
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 21:43:57
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: koka Nema hoće neće, ako mi to jedemo jest će i on....barem za sada je tako a kasnije vam javim nekad i mi tu metodu primjenjujemo, npr za grah (koji doma rijetko jedemo)...ali kad je grah kod mojih na meniju, vele da se davi u njemu
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 21:58:43
|
|
|
|
Zvonki
|
Kod mene je upalilo ovo- nećeš varivo? O.K. ali za večeru je opet varivo...Nećeš varivo? O.K. ali za doručak će biti opet varivo. Naravno da su ga popapali već za ručak.
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!