Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kada krenuti sa vodom iz slavine? 5.12.2008 12:18:13
|
|
|
|
koka
|
Hm, ja mislim da sam Roku tek nakon godinu dana počela davati vodu iz slavine za piti , a mi imamo dosta dobru vodu. Kupovali smo Janu i to je pio a za bočice ili kuhanje koristili smo iz slavine.
|
|
RE: Kada krenuti sa vodom iz slavine? 5.12.2008 12:36:18
|
|
|
|
ZVRK
|
dok je pio bebimil(7mj)je pio kupovnu iz boce,a onda je poćeo iz slavine
|
|
RE: Kada krenuti sa vodom iz slavine? 5.12.2008 17:15:53
|
|
|
|
dami
|
Mislim da sam negdje čitala da se nakon godine dana može davati djetetu voda iz slavine. Ja ću tako nekako i početi.
|
|
RE: Kada krenuti sa vodom iz slavine? 6.12.2008 23:35:26
|
|
|
|
božica
|
Viki sam počela sa manje od godine dana a maloj dam već sada (8,5mj) koji puta prokuhanu koji puta iz slavine ma svakak fakat oguglaš na drugom klincu
|
|
RE: Kada krenuti sa vodom iz slavine? 20.1.2009 11:51:49
|
|
|
|
alien
|
moj je eto 13,5 mjeseci i još pije janu...a ne znam, voda iz slavine nije preloša, ali nekako mi je ne znam kao prerano da mu je dam-ma sve je to stvar navike...moram jednom probati,vidjeti da je ok i ta voda i to je to
|
|
|
|
RE: Kada krenuti sa vodom iz slavine? 20.1.2009 12:28:46
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
imamo doma aparat za vodu pa za slavinom posežemo tek kad ove nestane, znači rijetko. obzirom na to FJ je negdje sa cca 2 god počeopiti vodu iz slavine
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!