Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kada iz auto sedalice-jaje u dječju AS? 24.1.2009 22:50:06
|
|
|
|
ejmama
|
Ja mislim da sam je isto tak negdje stavila u AS. Bila je jadna dugačka, mislim čak da sam mogla i malo prije.
|
|
RE: Kada iz auto sedalice-jaje u dječju AS? 24.1.2009 22:51:46
|
|
|
|
anne
|
Kažu da postoje tri kriterija: 9 kg, 9 mjeseci i kad se počinje uspravljati u jajetu. Najveći je razlog ovaj zadnji. Ako noge vire nema veze, ali ako glava viri preko ruba vrijeme je za promjenu.
|
|
RE: Kada iz auto sedalice-jaje u dječju AS? 24.1.2009 22:52:25
|
|
|
|
lelo
|
Ja sam Leona prebacila u sjedalicu sa 8 mjeseci.jaje mu je bilo premalo pa sam zamjenila za sjedalicu.Imamo bebe comfort i ona se može vezati kao i jaje ili normalno da dijete gleda prema napred.
|
|
RE: Kada iz auto sedalice-jaje u dječju AS? 24.1.2009 22:58:09
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: anne i i kad se počinje uspravljati u jajetu. Najveći je razlog ovaj zadnji. jan to već dosta dugo radi..... moram ga ovih dana ponovno isporobati staviti u veliku AS, zadnji put mi je u njoj bio tako mali, ali od tada se on jako promijenio...... ali po ovome, mislim da je vrijeme....
|
|
RE: Kada iz auto sedalice-jaje u dječju AS? 25.1.2009 9:03:35
|
|
|
|
koka
|
Mi smo Rokića negdje sa 8 mjeseci, jer više nije stao a i bilo mu je bolje u sjedalici. A mislim da Jan bi već mogao, a možeš ga probat stavit pa ćeš vidjeti...ajme već vrijeme za sjedalicu
|
|
RE: Kada iz auto sedalice-jaje u dječju AS? 25.1.2009 9:07:08
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Mi smo isto negdje sa 8 mjeseci jer je bio virio sa svih strana a i imao je 9 kg
|
|
RE: Kada iz auto sedalice-jaje u dječju AS? 25.1.2009 11:19:55
|
|
|
|
Ruža
|
Mi imamo onu od 0 do 18 kg. Od mjesec dana se vozi u njoj. Do 9 kg okrenuta je suprotno kao jaje, a nakon 9kg okreće se u smjer vožnje.
|
|
RE: Kada iz auto sedalice-jaje u dječju AS? 29.1.2009 7:16:44
|
|
|
|
božica
|
sa 8mj već kad je sjedila onak čvršće
|
|
RE: Kada iz auto sedalice-jaje u dječju AS? 29.1.2009 21:42:17
|
|
|
|
Ruža
|
Njanja jeste isprobali novu sjedalicu?
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 0:49:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kada iz auto sedalice-jaje u dječju AS? 7.2.2009 21:43:56
|
|
|
|
njanja
|
Evo danas smo preselili jana u veliku AS....nije ni trepuno...nakon 5 min je zaspao
|
|
RE: Kada iz auto sedalice-jaje u dječju AS? 7.2.2009 21:50:49
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Iva Piva IZVORNA PORUKA: anne Kažu da postoje tri kriterija: 9 kg, 9 mjeseci i kad se počinje uspravljati u jajetu. Najveći je razlog ovaj zadnji. Ako noge vire nema veze, ali ako glava viri preko ruba vrijeme je za promjenu. To sam i ja čula. viš dobro je to znati...ima logike!
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!