Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:02:41
|
|
|
|
mrkvač
|
Ma mislim da ga možeš staviti malo. Oni ionako ne mogu dugo biti mirni na jednom mjestu, brzo ih moraš primiti. I moja D je stara ko tvoj mali i već diže glavu i ležanje joj je koma.
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:11:23
|
|
|
|
Ruža
|
Mislim da na malo ne može škoditi, premda je i mene to bunilo? A opet ako stručnjaci kažu da se može koristiti od rođenja, valjda znaju?
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:13:24
|
|
|
|
dominik
|
ja sam sa jajetom dobila jastucic koji se stavi u onu rupu di ide guza da se to malo izravna, dora ima 1 i pol mj. i zna mi i zaspati u as tj jajetu...nisam ni ja bas sigurna ali pitam ja vas mame u kojem je djete polozaju dok ga nosite i kad vam spava u narucju??? ravno??mislim da nije zar ne? ili dok ga hranite sjedecki
|
|
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:22:11
|
|
|
|
Dora04
|
Mi smo baš danas imale druženje u grupi za potporu dojenju i patronažna nam je rekla da je bila na nekom seminaru pedijatara i primalja i da je sada preporuka da djeca čim više borave u tom kako vi kažete jaju jer da je to najprirodniji i najsličniji položaj fetusu.
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:22:33
|
|
|
|
njanja
|
dikac, ja sma jana smjestila u jaje sa 1 mjesec-vozio se u njemu i u autu i kolicima...i eto ga-znaš kakav je Pedijatrica mi je rekla da što god se oni ne bune, znači da im paše...naravno, nemoj ga držati 3 sata....ja sma jana u šetnji koje su na početku trajale max 1 h, a što je bio veći, dulje su bile i šetnje, a i on u AS u kolicima...sa mislim 5,5 mj sma ga stavila u onu bazu od kolica... samo naprijed, ivan će ti reći kad mu ne bude pasalo pa ćeš ga izvaditi...
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:25:22
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Dora04 sada preporuka da djeca čim više borave u tom kako vi kažete jaju jer da je to najprirodniji i najsličniji položaj fetusu. naravno, novi trendovi slažem se, pa u kojem su oni položaju u trbuhu, makar zadnjih mjeseci kada im je tijesno, da ne bi mogli 2-3 sata biti u jajetu
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:26:15
|
|
|
|
dominik
|
i jos naopacke
|
|
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:26:53
|
|
|
|
dikac
|
znam, dijete je uvijek u nekom savinutom položaju i dok ga hranimo, nosamo... mi smo generacija koja je bila u puntinima imam i ja taj nastavak za jaje samo ga moram pronaći. to će mi biti ok kad ga stavim da ne upadne totalno jer ovako nisam baš sigurna. baš voli to jaje! skroz je delikatan
|
|
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:28:57
|
|
|
|
njanja
|
imam ti ja taj nastavak ako ga ne nađeš pa ti ga donesem, sjeti me
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:30:09
|
|
|
|
dominik
|
ma mozes i neki mali jastucic staviti, gazu preklopljenu....mislim da su poceli pretjerivati sa tim "pravilima" jer neka mi netko kaze cije je djete lezalo na ravnom non stop, pa u kojem polozaju su kad ih dignemo da podrignu, u kojem polozaju kad ih nunamo a oni se ususkaju onako lijepo skroz zguzvani...
|
|
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:30:29
|
|
|
|
dikac
|
IZVORNA PORUKA: njanja dikac, ja sma jana smjestila u jaje sa 1 mjesec-vozio se u njemu i u autu i kolicima...i eto ga-znaš kakav je Pedijatrica mi je rekla da što god se oni ne bune, znači da im paše...naravno, nemoj ga držati 3 sata....ja sma jana u šetnji koje su na početku trajale max 1 h, a što je bio veći, dulje su bile i šetnje, a i on u AS u kolicima...sa mislim 5,5 mj sma ga stavila u onu bazu od kolica... samo naprijed, ivan će ti reći kad mu ne bude pasalo pa ćeš ga izvaditi... lakše mi je kad znam da ti je pedijatrica rekla da je to ok, očito da je on jači od dore i da mu taj položaj puno prije paše
|
|
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:31:10
|
|
|
|
Lady3
|
Kakvo jaje cure ja sam iz *stare*klase pa ne kontam...
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:32:06
|
|
|
|
dikac
|
IZVORNA PORUKA: Dora04 Mi smo baš danas imale druženje u grupi za potporu dojenju i patronažna nam je rekla da je bila na nekom seminaru pedijatara i primalja i da je sada preporuka da djeca čim više borave u tom kako vi kažete jaju jer da je to najprirodniji i najsličniji položaj fetusu. moja patronažna je malo starija pa je više za ležeći položaj, ali da, ne bi valjda proizvođači stavili da je jaje za novorođenče a da oni ne smiju biti u njemu
|
|
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:33:08
|
|
|
|
Dora04
|
Ma to je ustvari autosjedalica.
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:36:28
|
|
|
|
dikac
|
IZVORNA PORUKA: njanja imam ti ja taj nastavak ako ga ne nađeš pa ti ga donesem, sjeti me kao da je bilo davno kad je dora visila u jajetu, ali eto, negdje sam taj jastučić šviknula, javim ti
|
|
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:37:38
|
|
|
|
Dora04
|
Ma to ti se stalno nešto mijenja, kad je moja Dora bila mala onda su rekli da obavezno stavimo neki ručnik ili nešto ispod guze, sad nakon samo malo više od 4 godine potpuno drugačije.
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:38:19
|
|
|
|
dikac
|
IZVORNA PORUKA: Dora04 Ma to je ustvari autosjedalica. da, autosjedalica koja ide i na kolica, a može biti i nosiljka, u biti jako zgodna stvarčica i ne znam zašto ju zovem jaje, valjda da se razlikuje od prave ASe
|
|
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:39:24
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: dikac IZVORNA PORUKA: njanja dikac, ja sma jana smjestila u jaje sa 1 mjesec-vozio se u njemu i u autu i kolicima...i eto ga-znaš kakav je Pedijatrica mi je rekla da što god se oni ne bune, znači da im paše...naravno, nemoj ga držati 3 sata.... lakše mi je kad znam da ti je pedijatrica rekla da je to ok Često to pričam..kads mo došli na 1. pregled smo ju izrešetali pitanjima: možemo li mi njega u ovo, možemo u ono, možemo ovako, smijmo onako...ona se smao nakon nekog vremena nasmijala i rekla: Možete sve....Bebe ne znaju pričati, ali će vam dati do znanja kada im nešto ne paše i isto tako kada im paše....ja se sa janom od tada tako i ponašam...Eto svi su protiv hodalice....ja ga stavim u nju, nekada želi biti 10 min, nekada 1 min, a nekada mu je cool penjati se na nju i gurati ju.....samo ga slušam što hoće-kad zanjurga-ide van iz nje.... Probaj tako i sa Ivanom i AS....
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:49:05
|
|
|
|
Anoniman
|
curke, kakvo jaje pobogu ja mislila da će bit o alergijama na jaje riječ, a ono nešto sasvim drugačije...dajte koju sliku...
|
|
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:54:10
|
|
|
|
Lady3
|
pa ja isto pitala i mislila kao i ti..a one ništa,šute i po svome:jaje,jaje ovo,ono..
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:56:54
|
|
|
|
Anoniman
|
malo sam proguglala i izgleda da misle na onu prvu autosjedalicu, gdje beba leži....bo....
|
|
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:57:23
|
|
|
|
Anoniman
|
[link=http://images.google.hr/imgres?imgurl=http://autosjedalice.info/cms/images/Slike_za_clanke/grupa0upute.jpg&imgrefurl=http://www.superbaby.org/forum/viewtopic.php%3Fprintertopic%3D1%26t%3D2505%26postdays%3D0%26postorder%3Dasc%26%26start%3D150&usg=__3ox8LAMHUHBE6vy1I5Wn2i_3j-E=&h=463&w=463&sz=39&hl=hr&start=33&um=1&tbnid=qeGSdaXzMbCu1M:&tbnh=128&tbnw=128&prev=/images%3Fq%3Dbebe%2Bi%2Bjaje%26start%3D18%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dhr%26sa%3DN][/link]evo jaja
|
|
|
|
RE: Jaje i tromjesečna beba 3.3.2009 22:57:41
|
|
|
|
njanja
|
Eto jaja ili ti jaje Autosjedalica
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!