Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Igre za jednogodišnjake 19.9.2011 14:22:57
|
|
|
|
danery
|
kod nas trenutno pregledavanje raznih kutija,kartona,ambalaže....lupanje bocom po glavi "sviranje" na sintu,hopsanje i plesanje uz glazbu.... lovice puzanjem,skrivanje,ubacivanje stvari u kutiju.... čitanje slikovnica,pokazivanje i imenovanje likova,predmeta.... guralice,kišobran kolica za šetnju.... pokušaj crtanja debelim bojicama.... kupanje bebe e da,zaboravih....natakne si lutkicu medu na ruku (u biti rukavica za kupanje) i priča s njim također kazalište sa istim medom...
< Poruku je uredio danery -- 19.9.2011 14:23:54 >
|
|
RE: Igre za jednogodišnjake 15.5.2012 23:35:51
|
|
|
|
Bebač i ja
|
moj bebač nema koncentraciju za slikovnice,nego se igra sa usisavačem,televizorom(pokušava ga srušit),pali liniju,pokušava stavit kablove u usta,pokušava se igrat sa kantom za smeće, sa kantom za prljav veš, otvara i zatvara vrata.... ah,šalim se s pokušajima igranja u zabranjenoj zoni... obožava loptice,autiće....al imamo tek 10 i pol mjeseci...
|
|
|
|
RE: Igre za jednogodišnjake 11.3.2013 11:04:35
|
|
|
|
vandax
|
Nedavno smo kupili fora slikovnicu sa slikicama koje se pomiču i otkrivaju polja i moj sin od 16 mj uživa i po cijeli dan ih gleda. Učimo životinje. :D
|
|
|
|
RE: Igre za jednogodišnjake 11.3.2013 18:27:21
|
|
|
|
hanabruno
|
a joj moj samo voli skakati po krevetu
|
|
|
|
RE: Igre za jednogodišnjake 28.11.2014 9:01:42
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: hanabruno a joj moj samo voli skakati po krevetu mislim da to sva djeca vole naša se curica u dobi od godine dana volila igrati sa svime što se moglo okretati, prevrtati, što je bilo šarenih boja, sa svime što je bar na neki način ispuštalo zvukove.
|
|
|
|
RE: Igre za jednogodišnjake 28.11.2014 14:54:58
|
|
|
|
sorina
|
Slaganje kockica ili onih kolutova što se stavljaju jedan u drugi,Plastična zdjelica i kuhača pa kao kuha,a zapravo samo mlati u prazno ,šutanje s loptom,kantica i lopatica+ pjesak,šljunak,zemlja i sl...
|
|
RE: Igre za jednogodišnjake 14.7.2015 16:10:59
|
|
|
|
angellah
|
Moj u fazi bacanja stvari da čuje jel rade buku, skakanje u krevetiću, penjanje po tati da ga nosi. Počeo se kao skrivati iz stolice pa izviruje, baca plastične kolutove, baloni su mu zanimljivi.
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!