Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Hrvatsko more=najljepše more??? 20.12.2008 23:23:37
|
|
|
|
njanja
|
Često kažu....Meni nije....nisam nešto puno putovala, ali bila sam u Tunisu, Egiptu, Grčkoj i mogu reći da ima ljepšeg....U egiptu sam rekla da tek sada znam što znači more i ribe...savršenstvo boja, oblika....prekrasno.... Ipak, ono što je meni najljepše je sjetiti se u 19 h, spremiti se i po ljeti otići na plažicu nedaleko rijeke, proplivati i vratiti se kući....to ne bi za ništa mijenjala....
|
|
RE: Hrvatsko more=najljepše more??? 20.12.2008 23:25:55
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: njanja Često kažu....Meni nije....nisam nešto puno putovala, ali bila sam u Tunisu, Egiptu, Grčkoj i mogu reći da ima ljepšeg....U egiptu sam rekla da tek sada znam što znači more i ribe...savršenstvo boja, oblika....prekrasno.... Ipak, ono što je meni najljepše je sjetiti se u 19 h, spremiti se i po ljeti otići na plažicu nedaleko rijeke, proplivati i vratiti se kući....to ne bi za ništa mijenjala.... zavidim ti!!! ali meni je naše more ipak naj....
|
|
RE: Hrvatsko more=najljepše more??? 20.12.2008 23:53:54
|
|
|
|
Ruža
|
Naše jedino znam i najljepše mi je na svijetu!
|
|
RE: Hrvatsko more=najljepše more??? 21.12.2008 0:18:43
|
|
|
|
piggy
|
i ja se slažem da je naše more najljepše,još kad se ne bi toliko prodavalo i kad bi se malo više brinuli o tome bilo bi savršeno,nemamo pojma što i koju kvalitetu mi imamo.
|
|
RE: Hrvatsko more=najljepše more??? 21.12.2008 13:20:06
|
|
|
|
tonkica
|
Bila sam u Turskoj, al mi je Jadran definitivno ljepše mjesto za kupat se.
|
|
RE: Hrvatsko more=najljepše more??? 21.12.2008 16:06:25
|
|
|
|
kitty
|
definitivno naj... obala me toliko i ne fascinira koliko otoci,mm je radio 3 godine na jedrenjaku,od trogira do dubrovnika i od trogira do rijeke pa sam bila s njim na obe ture.fenomenalno je.tek sam tad vidjela sta imamo.
|
|
|
|
RE: Hrvatsko more=najljepše more??? 21.12.2008 17:32:54
|
|
|
|
Kika83
|
naše more je najljepše
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!