Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 8:54:55
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
o, jadna ti, Božita ne meogu se sad sjetiti glumim li, ali često napravim neke stvari koje mi se u tom trenu ne žele, npr. FJ se voli igrati loptom, pa se dodajemo, unetoč tome kaj se meni ne da
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 8:55:26
|
|
|
|
sanjalica
|
ja inače puno toga volim.... ali ono što ne volim niti ne glumim da volim... ali jedem i objasnim da se nekada mora pojesti i zato što je zdravo i zbog raznolikosti i zato što ne možemo jesti isključivo ono što volimo.... na kraju .... mnogo toga ni sama nisam voljela, a sada volim... pružam im priliku da razviju vlastiti ukus...
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 8:56:42
|
|
|
|
ZVRK
|
što se hrane tiče NE GLUMIM.ako hoće jesti neka jede a ako neće nemora
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 9:25:46
|
|
|
|
Puli
|
što se tiče hrane glumim jedino za mahune ali u vrtiću a doma ne jer ih ne kuham
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 9:32:55
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne, nisam nikad glumila
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 9:43:55
|
|
|
|
curice
|
Ja ne volim janjetinu,ali djeci sam objasnila da je to jako dobro i zdravo i da im tata to jako voli, pa onda jedu i one.
|
|
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 9:44:48
|
|
|
|
tonkica
|
Još nemam potrebe za glumom.
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 9:49:04
|
|
|
|
anđelika
|
ja i muž volimo istu hranu, pa bude li sutra bebica na nas, meni će bit ludilo.
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 9:52:29
|
|
|
|
anne
|
Što se hranhe tiče ne jer sve volimo. No znam odglumiti ako se rai o lijeku ili da smo kod doktora. Ne da je baš fino ili da uopće ne boli nego više dobro je i brzo će proći.
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 20:51:02
|
|
|
|
njanja
|
ima stvari (mliječnih), a i nešto zelenjave što ne volim, ali rada jana ću glumiti da volim da on ne bi razvio averziju prema tome.... jedino što nikada neću i ne bi mogla odglumiti je da volim sir.....kada je vita bila mala pa me htjela poljibiti nakon sira, ja sam histerično pobjegla u kupaonu....ne znam kako će to biti sa janom....nadam se da će me on izliječiti od te fobije
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 19.2.2009 11:40:25
|
|
|
|
koka
|
S moje strane ne glumim jer večinom jedem sve ali mm mora , dosta toga ne jede pa kad moram Rokiću dati odna obavezno mora i on reći da je fino
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!