Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje kupiti dječje telefone povezane kabe... 8.8.2011 10:29:14
|
|
|
|
patka
|
jooooooooooooj sjecam ih se, brat i ja smo imali crvene i to nam je bilo ludo zabavno, moji mama i tata to jos uvijek cuvaju stvarno nemam pojma gdje bi se to moglo nabaviti
|
|
RE: Gdje kupiti dječje telefone povezane kabe... 8.8.2011 10:34:58
|
|
|
|
danery
|
oooooooo da,imali ja i brat super je bila igračka.... vidjela sam nedavno u nekoj desetici kod nas za kupiti...
|
|
RE: Gdje kupiti dječje telefone povezane kabe... 8.8.2011 13:24:14
|
|
|
|
cuba
|
Imala sam i ja takva dva telefona ko mala Super igračka, moji su bili žuto-crveni. Nisam baš nigdje vidila da ih prodaju...
|
|
[Obrisani korisnik] 8.8.2011 14:57:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Gdje kupiti dječje telefone povezane kabe... 8.8.2011 16:25:41
|
|
|
|
adryosijek
|
ja sam si narucila prek neta,telefon sa zicom,a i kocku sa onim otvorima da se uci krug u krug,kocku u kocku itd...sad cekam da te gluposti dodu,a da i nes ko klavir jos...al dabe kad svaka joj je nova stvar 5 minuta veselja...
|
|
RE: Gdje kupiti dječje telefone povezane kabe... 8.8.2011 22:25:00
|
|
|
|
Njofra
|
onaj okrugli brojčanik. da baš takav bi ja svom htjela kupiti. I meni je to tak super ostalo u sjećanju iz djetinjstva.
|
|
RE: Gdje kupiti dječje telefone povezane kabe... 8.8.2011 22:26:39
|
|
|
|
Njofra
|
ja sam si narucila prek neta,telefon sa zicom nisam te baš skužila dali takve telefone povezane kabelom ili nekaj drugo ipak.
|
|
RE: Gdje kupiti dječje telefone povezane kabe... 8.8.2011 22:27:32
|
|
|
|
Njofra
|
vidjela sam nedavno u nekoj desetici kod nas za kupiti... znaš bila bi ti zahvalna da se probaš sjetiti gdje si vidjela. Please!!!
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!