|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Festival bajke u Ogulinu
10.6.2009 9:31:27   
anne
Ogulinski festival bajke 2009. će se održati od 10. do 14. lipnja na brojnim lokacijama u gradu Ogulinu i njegovoj okolici. Raznolik program festivala podijeljen je tematski, tako da je svaki dan obilježen drugom bajkovitom temom. Prvi dan obilježavaju vile i vilenjaci, drugi divovi i patuljci, treći se bavi vješticama i čarobnjacima, dok je posljednji dan posvećen djeci.

Cijeli grad će oživjeti zvukovima bubnjeva 'Buditelja' koji će voditi i radionice za djecu. Tu su i stručno vođeni kostimirani obilasci važnih turističkih i kulturnih točaka grada i okolice i 'vještičji kotao': kulinarska poslastica lokalnih specijaliteta. Večernji program bit će ispunjen koncertima i kvalitetnom glazbenom zabavom te čak i natjecanjem domaćih učenika u DJ - iranju.

Odličnu priliku za obiteljski posjet pruža mogućnost dolaska na Festival eko turističkim vlakom 'Karlek' – vlak bajke – koji svakodnevno prometuje na liniji Zagreb – Ogulin.

http://www.culturenet.hr/default.aspx?id=26129
Možda idemo!user posted image

< Poruku je uredio anne -- 10.6.2009 9:34:30 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Festival bajke u Ogulinu
10.6.2009 11:28:44   
natalijax
joj da sam u mogucnosti isla bi,al moj muz nije zainteresiran za takve dogadajeuser posted image user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Festival bajke u Ogulinu
10.6.2009 13:43:49   
dikac
i mi smo se dogovarali da bi išli, čini mi se ok

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!