dviney u 19:05
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Odštampaj

nekak mislim da je sve to samo velika propaganda a ne vidim baš neke velike dobrote ovih koji žive u zemljama eu??nije baš da im je super
nisam mišljenja da nam netko stran treba doći i reći kak treba raditi u svojoj zemlji....bojim se toga jer imamo puno toga (većinu smo doduše kak veliš uspješno rasprodali po kunu), i glupo je da ne znamo sami napravit reda u svom dvorištu
mislim da si musko ili???a sto se tice EU...za mali obicno svijet nista se nece promijeniti JER DA BI NETKO MOGAO ICI VAN RADITI U DRUGU DRZAVU EU mora proci 10 godina clanstva onda je to moguce tek i to ako ta drzavu u kojoj zelis raditi to DOPUSTI...ostalo skolovanje nije potrebno BITNO JE DA IMAS LOVE mozes se skolovati gdje god hoce.dalje, EURO nikako uzeti jer vec jadan standard u HR ce jos vise pasti jer nemoze pratiti ostale drzave po standardu ( a bojim se da ce nasi mulci koji se uvlace u dupe to prvo uciniti nazalost) samo ce biti jos veca SIROTINJA...to se dogodilo u sve drzave kad je jedna njemacka rekla da je ekonomija pala njima nakon EURA i povisile se cijene kako onda nece u HR.dalje, zakoni EU su liberalni i nisu bas o.k.moraju se uskladiti zakoni koliko toliko...ONO LIBERALIZAM NA SVE STRANE....a to ce neki debelo koristiti...jedino POZITIVNO STO VIDIM...je lova koju ce hr. dobivati kao podrsku jer je zemlja u EU. nece se morati raditi PUTOVNICE....i mislim da ce CARINA biti snizena na minimun ili cak neznam nesto sitno...za neke stvari....ovo nisam tocno provijerila ali mislim da je tako za carinu...i ono jedino bitno STO HR. KONACNO TU GLUPU BIROKRACIJU ili ti papirologiju mora HITNO SMANJITI I SVE PROCESE UBRZATI od posvajanja djeteta do zemljista i knjiga i sve,....sve ...sve...srediti VELIKA METLA I REDA...TO JE JEDINO POZITIVNO JAKO...
Europski parlament prihvatio je Rezoluciju o napretku RH u kojoj se prvi puta izravno ističu prava lezbijki, gejeva, biseksualnih i transrodnih (LGBT) osoba kao jedan od kriterija za završetak pristupnih pregovora s EU-om.