Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 21.2.2011 13:11:58
|
|
|
|
maja
|
Bilo u Plodinama, ali ne znam cijenu:) I vidjela kod kineza stolice po 80 kn, ali su super hehe
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 21.2.2011 13:13:30
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja sam jedino one u bamaxu vidjela ali mi je stolica nekako mala ,ove plastične su mi puno bolje
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 21.2.2011 13:46:46
|
|
|
|
Bebys
|
dali se ikea otvorila u ZAGREBU...ako je ...ne da imas svakakvih nego predivnih...i za jeftinu lovu...ako nije onda neznam....sretno
|
|
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 21.2.2011 13:52:53
|
|
|
|
Bebys
|
vidim da je jos nema u ZAGREBU... ali ce biti uskoro.. IMA U SLOVENIJI AKO TI JE BLIZU ICI...ima njihova web stranica pa si vidi ako zelis i mozes u sloveniju ovo je U SVIM BOJAMA i zove se MAMUT SERIJA.. od krevetica i ormara do stola i stolica ....svega sve u toj seriji i u boji kojoj zelis.. ja sam za sada kupila krevetic i ormar...jer je beba jos a kasnije cu vjerovatno stol i stolice...kada sada preselimo u novi stan.... ovo mi je fantasticno ps nije skupo uopce
|
|
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 21.2.2011 14:05:29
|
|
|
|
mlada mama
|
Bubu ne znam odakle si ja sam kupila u Zadru u Merkuru,stolice su čvrste čak ja i mm sjedimo na njima.Stvarno su odlične. A stol nismo mogli nigdje naći pa je mm kupio dasku i noge posebno,noge skratio na visinu koja nam odgovara i stavio dasku gore.
|
|
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 21.2.2011 14:59:08
|
|
|
|
Bubu
|
Vidjela sam te iz Ikee, super su ali ikee nema kod nas :(. Znam da se može naručiti ali ne znam koliko se čeka.
|
|
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 21.2.2011 16:38:37
|
|
|
|
mamicaa
|
Ajme i meni se sviđaju stvari iz Ikee, davno sam ih gledala i bile su super povoljne....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2011 21:07:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 22.2.2011 23:12:13
|
|
|
|
danery
|
Bubu,ja sam bas danas kod nas u Pevecu vidjela sklopivi drveni stolic za 99 kn i male stolice bez naslona za 49,imaju i sa naslonom za 139 kn,od jelovine,nisu farbane.
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 23.2.2011 0:01:11
|
|
|
|
Bubu
|
Joj hvala puno! Uspjela sam dogovorit s frendicom da mi uzme u Ikei, al ak propadne idem po to!
|
|
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 23.2.2011 7:01:54
|
|
|
|
sm_h
|
imaš super stol u Ikei za 4,99 eura. stolice se kupuju odvojeno i neznam cijenu. ali stol je super,kupili smo ga mi.ima u više boja.
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!