Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 9:49:23
|
|
|
|
ejmama
|
Nikad nisam prokuhavala mlijeko, samo kozje jer sam dobivala domaće.
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2010 9:53:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 9:57:06
|
|
|
|
njanja
|
kupujemo Vindijino dnevno mlijeko...ne znam kako se to zove, ono koje nije trajno :)
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 9:59:19
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: njanja kupujemo Vindijino dnevno mlijeko...ne znam kako se to zove, ono koje nije trajno :) Onda moraš.
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 10:00:40
|
|
|
|
Puli
|
Ovisi koje mlijeko. točno sviježe mlijeko -prokuhaš mlijeko u tetrapaku ne
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 10:02:37
|
|
|
|
njanja
|
a znači trajno bi mogla samo zagrijati...
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 10:05:52
|
|
|
|
Bebys
|
ja kupujem ali jos uvijek prokuhavam...ne pise ovdi jel trajno ili nije ali je u trtrepaku...pakirano 1 l i pol... i kuhat cu uvijek jer jede griz...
|
|
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 10:13:28
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: njanja a znači trajno bi mogla samo zagrijati... da trajno samo ugriješ...ali ono svježe moraš prokuhati..barem ja tako
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 11:23:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ninolina da trajno samo ugriješ...ali ono svježe moraš prokuhati..barem ja tako pa da ja mislim da tako svi rade bar bi trebali...
|
|
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 11:42:36
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja isto svježe, domaće kozje ili kravlje prokuham a ovo iz tetrapaka samo zagrijem.
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 12:00:56
|
|
|
|
leilany
|
ja sam prokuhavala dok mi ninocka nije rekla da nemoram (uvijek kupujem u tetrapaku,dugotrajno)
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 12:01:42
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Ja isto svježe, domaće kozje ili kravlje prokuham a ovo iz tetrapaka samo zagrijem. potpisujem
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 12:03:13
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany ja sam prokuhavala dok mi ninocka nije rekla da nemoram (uvijek kupujem u tetrapaku,dugotrajno) opet ja
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 12:05:22
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: njanja a znači trajno bi mogla samo zagrijati... Si Mi to koristimo od prvog dana
|
|
|
|
RE: Do kada prokuhavati mlijeko? 1.7.2010 23:33:17
|
|
|
|
malica
|
U tetrapaku je mlijeko sterilizirano, a svježe je pasterizirano - dakle ni jedno ne treba dodatno prokuhavati. Druga stvar je domaće mlijeko koje obavezno treba prokuhati.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!