|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dječje laži..
12.2.2009 22:34:48   
Lady3
Lažu li vaša djeca?Jeste li ih ikad ulovili da lažu?Kako se ponašate u toj situaciji?L.mi zna nekad slagati i znam kada laže..obično laže iz straha da se ne naljutim na nju.Tada porazgovaram s njom i kažem da je laganje ružno i da se neću ljutiti ako mi kaže istinu.Kako vi stojite po tom pitanju?user posted image Mislim da je jako važno djetetu dati do znanja da je laganje ružno i da to nije u redu..

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dječje laži..
13.2.2009 7:19:20   
sanjalica
slažem se.... nisam baš primjetila da lažu... mada im se zna dogoditi da prebacuju jedan na drugog krivnju....

mislim isto tako i da je važno da takve stvari krenu od nas... ja se znam zakačiti s mm, jer kad klinci nešto traže od mene i ja odgovorim da neću ili da ne može... on zna reći: reci im da hoćeš da se smire, pa ćeš kasnije riješiti... trudim se da im nikada ne slažem samo zato da ih smirim ili iz bilo kojih drugih razloga...

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 2
13.2.2009 10:48:00   
tikica_69
O daaaaa...pricekaj jos koju godinicu. Braca Grimm in nisu ni do koljena kad krenu s bajkama 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 3
13.2.2009 10:53:36   
božica
kad krenu s bajkama
ajmeeeeeee još i to
a dobro je da pokrivaju jedan drugoga
zar neuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
13.2.2009 10:55:18   
tikica_69
Da pokrivaju....vjerojatno su prosli tretman kod specijalnih vojih postrojbi sto se tog tice 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!