|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dječja igraonica
16.11.2008 0:32:31   
Nivia
Otvorila sam dječju igraonicu što mi je oduvijek bila želja koja mi se sada i ispunilauser posted image

Kakva iskustva imate s igraonicama?
Slavite li rođendane Vaših klinaca doma ili u igraonicama??

I koliko ste sigurni ostaviti svoje dijete u dječjoj igraonici?

Pišite... Zanimaju me Vaša mišljenja

< Poruku je uredio Renata RR -- 16.11.2008 7:45:00 >

Djeca su moja radost i veselje!!!!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dječja igraonica
17.11.2008 10:43:45   
cokolada
Bili smo na nekim rodendanima u igraonicama, a svoja 2 smo do sada slavili doma a mislim da cemo jos i ovaj jer je mali. Mislim da tek iza treceg rodendana ima smisla slaviti u igraonici.
Bilo je lijepo ali po meni precjenjeno tj preskupo za ono sto dobijes. Npr. u jednoj igraonici je 100 KN po djetetu, dobijes pizu i tortu (s time da mora biti neki minimalni broj djece bar 10), pice za roditelje posebno placas u kaficu dok cekaju djecu. Tete cuvalice na 20 djece njih dvije, bave se sa vecima a male ni ne gledaju, igracke lose, minimum.
Druga igraonica bolja, ima vrt sa autima za voznju, loptu,... unutra prilicno velik izbor, tobogan, penjalica i sl. Na 20 djece 3 tete cuvalice, ali isto se ne trude previse po meni pasivne. Tamo je cijena fiksna 2400 KN do 20 djece, dobijes sokove, grickalice, dosle su samo 2 pizze na njih 20, tortu doneses sam, plus pice za roditelje u kaficu.
Po meni je to puno preskupo za ono sto dobijes. Za taj novac bi trebao biti puno veci izbor.
Inace sto se tice igraonica, dijete bih ostavila u igraonicama po soping centrima jer se vide sto se radi sa djecom a ovako u nekim drugima ostavila bih kada bi dobila preporuke sa vise strana.
Misljenja sam da su igraonice vecinom dobro opremljene, a zamjerka sto po njima vecinom rade mlade cure koje bas i nisu aktivne sa djecom (cast iznimkama), mislim da bi trebali zaposljavati skolovano osoblje a ne studentice ili sl. jer kada djete tamo ostavis da djete nesto nauci i aktivno provede vrijeme a ne da se samo zabavlja.
To je moje misljenje.

(Odgovor članu Nivia)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!