|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Disney zavjese
8.9.2009 12:18:19   
maja
Traže se user posted image user posted image user posted image  Trebaju biti sa onim autićima iz crtića!!!

Nađem ih jučer kod nas u Bj. i kravuser posted image  mi neće odrezati 3 metra jer će njoj ostati još 90 cm. Kažem ja njoj ali vama zavjesa košta 60 kn metar, a šta ću ja sa tim viškomuser posted image  Ma ko ris sam bila ljuta, ma nedam iz inata. Njena trgovina još i neće rezati, znači ja neka platim mada mi ne treba. Joj, još sam ljuta!!! Idem u Zg. po nju ako treba, ali tamo više ne ulazim, ma da je i zadnja na svijetu!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Disney zavjese
8.9.2009 12:22:53   
božica
Dođi dođi u zg pa da na kavu odemo hihihiuser posted image

btw Gramat ili bauhaus ('hm nisam sigurna) ima izbora i povoljni su

< Poruku je uredio božica -- 8.9.2009 12:23:30 >

idem micat rit...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2
8.9.2009 12:23:48   
maja
Ma svako malo sam u Zg. u, ali uvijek nešto na 5 minuta, ali ako mi nađeš zavjese doći ćuuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 3
8.9.2009 12:24:09   
dominik
IZVORNA PORUKA: maja

Traže se user posted image user posted image user posted image  Trebaju biti sa onim autićima iz crtića!!!

Nađem ih jučer kod nas u Bj. i kravuser posted image  mi neće odrezati 3 metra jer će njoj ostati još 90 cm. Kažem ja njoj ali vama zavjesa košta 60 kn metar, a šta ću ja sa tim viškomuser posted image  Ma ko ris sam bila ljuta, ma nedam iz inata. Njena trgovina još i neće rezati, znači ja neka platim mada mi ne treba. Joj, još sam ljuta!!! Idem u Zg. po nju ako treba, ali tamo više ne ulazim, ma da je i zadnja na svijetu!

pa uzmi taj visak i nategni na ukrasne jastuke ili jastucice za stolce ili...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
8.9.2009 12:27:06   
maja
Da metar košta 30kn uzela bi, ovako neću iz inata, njena je trgovina, mogla si je ostatak ostaviti za uzorak, ali valjda ženi u ovoj krizi nije još potreba da proda!

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 5
8.9.2009 12:32:55   
tikica_69
Ja ih vidjela u Kiki 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
8.9.2009 12:37:24   
božica
jooooj nemoj mene da ti tražim zavjese

idem micat rit...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 7
8.9.2009 13:35:20   
mlada mama
http://www.mega-sisak.com/?page_id=319
evo ti draga nazovi i naruci imaju stvarno svasta i nisu uopce skupi

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 8
8.9.2009 13:36:25   
mlada mama
http://www.mega-sisak.com/wp-content/uploads/2008/12/djecje-zavjese11.jpg

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 9
8.9.2009 13:39:59   
mlada mama
P.S imaju ti i tepiha razno raznih imaju i na te aute i na rory i jurica i svasta

Neposredna veza do poruke: 10
8.9.2009 17:08:16   
maja
hvala ti draga na odgovoru i pomoći

Neposredna veza do poruke: 11
8.9.2009 17:13:19   
Ruža
Majo koja visina i širina ti treba? I koji točno motiv? Moraju biti baš disney original ( ima i takvih) ili mogu biti i na metre?
Ima kod nas dosta pa bi ti provjeila, ako treba uzmem ti i pošaljem poštom? Ja sam svoju na klaune plaćala 56kn po metru, ali dugu 2,60.

< Poruku je uredio Ruža -- 8.9.2009 17:14:07 >

Samo luda mama...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 12
8.9.2009 20:41:44   
maja
Ove što sam ja htjela nisu gotove zavjese, znači na metre, treba mi 3 m u širinu i 1,70 u visinu. Ove što je mlada mama stavila su autići ali nisu to ti koje ja hoću. Meni trebaju baš oni autići iz crtića Cars!!!
Ovi kod nas su 59 kn metar, i nije bio problem u tome, nego u njezinom načinuuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 13
8.9.2009 20:50:02   
Ruža
Pogledam kakvih ima pa ti javim!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!