ZVRK
|
e tu sam jako ''a joj'' prema mom sinu.tražim puno po tom pitanju i mogu kazati da sam počela dobivati puuuuuno više nego što sam tražila. mogu kazati da sam ja na prvom mjestu a tek onda drugi-po poštivanju,ali ja ionako za sebe kažem da sam BABAROGA.kome pravo,kome krivo po tom pitanju. u nedjelju smo cijela mm femili bili na fešti kod mmbarbe i tamo je bio i mm brat sa klincima.on je stariji od mog zvkića 2 mj,ali koja je razlika u autoritetu mene i mog klinca i kunjade i njenog klinca.oni rekli njemu nešto ili ne ,on radi po svome,i šta mene smeta ne trude se previše ''ispraviti situaciju''sa svojim malim evo primjer kada sa se jako lijepo osiječala u nedjelju svi smo jeli,osim mog nećaka koji je radio sve i svašta,lupao,skakao išao ispod stola -te navlačio stoljnjak......a na to je jedna od mm teta rekla vidi kako je danijel dobar ,a on......(nećak) ja sam bila rekla da zvrkić zna dakada se jede mora biti dobar za solom,a na to je barba rekao ON IMA DRUGAČIJI ODGOJ i TO JE TO- samo sam se nasmijala,a šugi i šogica su se pravili da ne ćuju možeš mislitida nisu čuli uopće ne reagiraju na stvari koje njihov mali radi(na one loše)na dobra svi hvale sve u 16