|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Amantilla relax kapi
1.4.2013 23:08:34   
Sunshine28
Zanima me da li ih je netko koristio i da li pomazu?
imam problema sa spavanjem, konkretno - da zaspim....duze vremena sam pila Sanval, ali ne zelim dozivotno biti na tabletama...vise ga ne uzimam svaki dan, ali tako, barem jednom  tjedno me uhvati besna noc i onda ga uzmem....uglavnom, htjela bi to povremeno uzimanje Sanvala zamijeniti necim na prirodnoj bazi  - ovo mi se cini ok, ali ne bi bacala novce ako ne djeluje....

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Amantilla relax kapi
2.4.2013 12:01:37   
Sunshine28
nitko?user posted image
a čaj Eusan?

I + G = E & L

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Amantilla relax kapi
2.4.2013 14:17:01   
Kazimira
jooj draga...ja ti nikada nisam imala problema sa spavanjem......a malo crnog vina ili nekaj tak da te opustiuser posted image ...možda......
nadam se da bu ti nekaj pomoglo i da je naravno na prirodnoj bazi.......želim ti sto prije prospavane noćiuser posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!