Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
„Kaj su jeli naši stari“ 22.8.2009 11:45:39
|
|
|
|
tikica_69
|
Posljednji vikend mjeseca kolovoza (28. – 30.), u Vrbovcu se održava tradicionalna, 29. po redu manifestacija „Kaj su jeli naši stari“. I ove godine, s gotovo 3000 sudionika, organizatori manifestacije potrudili su se da u ta tri dana svi posjetitelji nađu nešto za sebe. Naglasak manifestacije, kako joj i sam naziv poručuje je na hrani i kulinarskom umijeću, ali biti će i bogatih dodatnih sadržaja, kako bi posjetitelji svih uzrasa i različitih interesa pronašli nešto za sebe. Kreativne radionice, izložbe, kazališne predstava za djecu i odrasle, raznolik glazbeni program, sportska nadmetanja, folklorni nastupi, degustacija tradicionalnih domaćih jela i dakako kvalitetnih vina i više je nego primamljiv razlog da i vi dođete u Vrbovec. Za posjetitelje iz Zagreba organiziran je i željeznički prijevoz – vlak Potepuh.
|
|
RE: „Kaj su jeli naši stari“ 22.8.2009 15:14:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Sednite na Potepuh i dotepite se na gibanicu i čvarke vu Vrbovec!
|
|
|
|
RE: „Kaj su jeli naši stari“ 22.8.2009 19:17:11
|
|
|
|
Ruža
|
Na kuru debljanja u Vrbovec!
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!