|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Što za plivanje??
8.6.2009 16:43:40   
Dajana
Drage mame, pomozite savjetima.
Što kupiti djetetu od 21 mjesec za kupanje i plivanje u moru, da li kupiti običan šlauf, onaj šlauf u kojem dijete može sjediti (a imali smo ga prošlo ljeto) ili već može s plivalicama za ruke? Kakva su vaša iskustva, što je najbolje za dijete te dobi?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Što za plivanje??
8.6.2009 16:57:40   
kitty
mi smo u toj dobi imali brodic,dasku za plivanje,rukavice,i kolo sa gacicama...od sve te opreme jedino sam ga u kolo mogla stavit i u brodic kratko.rukavice kad bi u stavila nije imao ravnoteze pa mu je svako malo glavica bila pod morem i naravno nagutao bi se.sa daskom(onom malom za koju se samo uhvati rukama i nasloni prsa) je bila ista stvar.ja preporucujem to kolo.a jako puno vremena je proveo bez icega u plicaku.

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 2
8.6.2009 17:17:16   
emily123
mi smo proslo ljeto(imala je 1,5g) imali  brodic, obicn slauf, pa onaj gdje sjedne, rukavice.....i nista od toga nije htjela. isla je sa nam na rukam u duboko i igrla se u plicaku.....   

mamini anđeli............

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 3
8.6.2009 17:18:48   
dominik
rukavice ne moze imati dok ne nauci lupati nogicama...mi smo lani imali rukavice ali tek nakon sto je sa kolutom i rukavicima skupio hrabrost i sigurnost...ja bi ti preporucila to dvoje...samo pazi kad kupujes kolut da nije ni preveliki ni premali ...to su ioako stvari od 30-ak kuna tako da....

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 4
8.6.2009 17:34:18   
dikac
kad je dora imala godinu dana koristili smo kolut, a prije 2 mjeseca bili smo u toplicama i kupila sam joj rukavice, ovo ljeto će ona u rukavicama

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 5
8.6.2009 18:01:01   
greenmagic
I mi krećemo uskoro na more, i najmlađa članica ima 21. mj user posted image . Ne planiramo joj uzeti ništa za plivanje, jer iz iskustva sa starijima znam da dugo nisu htjeli u vodu, jer im je bilo more prehladno, eventualno su sjedili na nekom "plutalu", ali samim šlaufom nisu bili oduševljeni. Zato smo mi njima uvijek uzeli mali baby bazen, napuhnuli na plaži i napunili vodom, koja se brzo zagrijala i oni su se banjali u tome. E to im je bilo zakon... Moja preporuka ti je da uzmeš najmanji bazenčić sa sobom, sigurno će poslužiti...user posted image

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 6
8.6.2009 18:19:51   
koka
bez obzira što nije išao u duboku vodu imao je rukavice, a ove godine Mili ćemo stavit onaj šlauf di sjedi unutra, a Rokić još s rukavicama

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu greenmagic)
Neposredna veza do poruke: 7
8.6.2009 18:40:07   
FIONA
stara moja te stvarčice ne koštaju puno....kupi i obični šlauf, i onaj sa sjedalicom i leptiriče...mislim da dječica ipak moraju imati sigurnost kad su u vodi kako ne bi dobili strah...svaki dan probaj pa odmjeri kaj mu paše...tak bi ja napravila...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 8
9.6.2009 13:47:34   
Lady3
baš sam danas i ja gledala i razmišljala šta da P.kupim od sve te opreme,rukavica nema za njega,koluti svi veliki ma popuser posted image a sam.Sve nešto veliko,kao da nema male djece kojima isto to trebaju.user posted image .Mislim da ću uzeti ak nađem rukavice i kolut gdje može sjesti u nj..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 9
9.6.2009 20:29:50   
twitty
lady ima velicina 0+ u tl-a ja mojima kupila,jos su i na snizenju user posted image
i rukavice i kola

< Poruku je uredio twitty -- 9.6.2009 20:30:38 >

gibam...

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 10
9.6.2009 23:03:39   
Lady3
nema kod mene TLuser posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 11
10.6.2009 13:48:12   
lenny
user posted image

Kod nas smo imali za oboje djece ovaj šlauh. Više se može saznati na toj adresi: http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=257

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 12
10.6.2009 14:03:08   
Puli
mi ćemo kupiti rukaviće(leptiriće,mišiće) za ovo ljeto

a ako ih ne bude htjela imamo kolut  od lani za plivanje u dubokouser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu lenny)
Neposredna veza do poruke: 13
   [Obrisani korisnik]
10.6.2009 16:39:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Puli)
  Neposredna veza do poruke: 14
10.6.2009 17:51:23   
Dajana
Dakle cure recite gdje ima za kupiti tih manjih rukavica za ovako malene, valjda još ima u TL, moram pogledati.
ja se malo pribojavam kako će izgledati ovo ljeto jer naša mišica je vrlo živa i aktivna. prošlo ljeto smo je kupali u šlaufu za sjedenje ali baš ga nije voljela, htjela je van. Mislim da će ovo ljeto uglavnom provesti u pijesku ali s obzirom da ona voli trčati i brza je, bojim se da će mi samo tako odjuriti u more pa bi ipak htjela da ima nešto na sebi. A s obzirom da ja jako volim plivati želim je uzeti sa sobom u dublje more da mogu i ja plivati, ne mislim provesti ljeti čučeći u pijesku.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 15
10.6.2009 21:30:13   
BUMBIKA
Ja sam mu i za ovu godinu kupila onaj šlauh gdje može sjediti,mislim da je još mali za nešta drugo.

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 16
11.6.2009 9:16:14   
huanita
Ja smatram da djeci ne trebaju pomagala za kupanje. Sve to samo žulja i smeta, sputava dijete u uživanju.
Djeci je dovoljno da se brčkaju u plićaku, njima dubina nije potrebna.
Moj sin se upravo tako kupao prve dvije godine. Onda sam ga naučila da se drži za moja ramena i odlazili smo u dublju vodu na plivanje. Ja sam uvijek držala tijelo koso dolje, tako da je njegovo moglo slobodno plutati iznad moga.

Najveća borba je bila s bakom i djedom jer je njima baš slatko kada je dijete u kolutu, prsluku, rukavicama... Ne treba im to.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 17
   [Obrisani korisnik]
11.6.2009 9:54:07   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu huanita)
  Neposredna veza do poruke: 18
11.6.2009 10:00:16   
dominik
IZVORNA PORUKA: Dajana

Dakle cure recite gdje ima za kupiti tih manjih rukavica za ovako malene, valjda još ima u TL, moram pogledati.
ja se malo pribojavam kako će izgledati ovo ljeto jer naša mišica je vrlo živa i aktivna. prošlo ljeto smo je kupali u šlaufu za sjedenje ali baš ga nije voljela, htjela je van. Mislim da će ovo ljeto uglavnom provesti u pijesku ali s obzirom da ona voli trčati i brza je, bojim se da će mi samo tako odjuriti u more pa bi ipak htjela da ima nešto na sebi. A s obzirom da ja jako volim plivati želim je uzeti sa sobom u dublje more da mogu i ja plivati, ne mislim provesti ljeti čučeći u pijesku.

ja sam iz tih razloga kupila kolut i rukavice i uzivao je , ni on nije volio biti u kolutu u kojem se sjedi a sami rukavici su mu bili premalo u pocetku, kasnije je samo sa njima bio...sto se tice plicaka, meni je bilo najsigurnije kada je imao rukavice jer bar sam znala da ako i otrci u dublje nebu potonuo

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 19
   [Obrisani korisnik]
21.6.2009 10:17:39   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 20
21.6.2009 10:27:28   
zg_cinik

Narudžba rekvizita: Swimtrainer-i, neoprenske hlačice i odjelca

Fredove obruče (Swimtrainer-e), neoprenske hlačice i odijelca možete naručiti u PK Natator na mail: natator@vip.hr ili na 091 30 30 891.

Narudžba i prodaja:

- uplatite na žiro račun plivačkog kluba Natator 2340009-1110106967 iznos za narudžbu uvećan za troškove poštarine (25 kuna za obruč)

-pošaljite nam smsom ili E-poštom adresu i popis naručenih rekvizite

- PK Natator, Balotin prilaz bb, 10 020 Zagreb

- GSM: 091 30 30 891

- E-pošta: natator@vip.hr

Fredovi obruči (Swimtrainer-i) u cevenoj, narančastoj i žutoj boji

Cijena obruča je 210,00 kuna

Neoprenske hlačice (2,5 mm)

Veličine: 68, 74, 80, 86, 92, 98 i 104

Cijena: 175,00 kuna

Neoprensko odjelce:

Veličine: 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104

Cijena: 330,00 kuna

Veličine: 110, 116, 122

Cijena: 405,00 kuna

Iznos poštarine prema važećem cijeniku u RH.

Rok isporuke: 7 dana od narudžbe osim za odjelca (prema raspoloživim zalihama)

natator... bazen utrine... vjerojatno se može i tam kupiti...
user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

Neposredna veza do poruke: 21
21.6.2009 10:29:05   
Viky
zaista ne znam za to mjesto u Sloveniji.Nisam koristilate pojaseve,ali čini mi se super stvar.Držim ti fige da uspiješ pronaći.Nadam se da će netko znati.

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

Neposredna veza do poruke: 22
21.6.2009 10:33:19   
zg_cinik
Swimtrainer

http://www.youtube.com/watch?v=3uYjcNCEa0c

tu se vidi kak fercera...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio zg_cinik -- 21.6.2009 10:42:37 >

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 23
   [Obrisani korisnik]
21.6.2009 10:56:47   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu zg_cinik)
  Neposredna veza do poruke: 24
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!