|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   čuvanje mjesta u jaslicama?-split
24.11.2010 14:01:37   
chichina
pozdrav cure!
prošle godine sam se s mužem doselila u split, prije mjesec i pol smo dobili kćerkicu user posted image . budući da nemamo baka servis na raspolaganju (žive u drugom gradu), sljedeće godine će je trebati upisati u jaslice. kako je ona rođena početkm 10.mj, neće imati navršenih godinu dana 1.9., i to će, koliko čujem, biti problem. kako stvari stoje u splitu sa tim upisom? trebam li tražiti vezu? postoji li mogućnost čuvanja mjesta dok ne navrši godinu dana? zanimaju me gradski ali i privatni vrtići (ako ne bude upala u gradske...).
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: čuvanje mjesta u jaslicama?-split
13.12.2010 21:17:54   
chichina
nitko? user posted image

06.10.2010. - mamina i tatina princeza

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 2
13.12.2010 21:33:51   
Thea
Ne znam kako je u Splitu,ali koliko znam kod nas u jaslice ne primaju prije godinu dana.T.j. ako će ti dijete imati u 10 mjesecu godinu dana teško da ćeš upasti u9 mjesecu.. Znači tek one druge godine može upasti...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 3
13.12.2010 21:35:08   
livona
Ja ti zivim u Splitu, isto imam bebicu 4 mj. Nemamo ni mi baku servis u blizini user posted image Prijateljica mi je teta u vrticu (jaslama) tako da ce mi ona biti veza za upasti. Lani (ove godine) se nije upisao 154 djece u jaslice na podrucju Splita. To je nazalost veliki problem!! Mislim da su ti prijave vec pocetkom godine!!! Ako budem sto vise znala javim ti!!! Sretnouser posted image

17.08.2010. dosla nam je Ea, misica moja :))

Dante Alighieri
"Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka"

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 4
13.12.2010 21:37:00   
Thea
E da upisi su negdje oko 5 mjeseca,a mi smo Valentina upisali već kad je imao 3 mjeseca da bi upao kad navrši godinu dana...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu livona)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!