|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
29.4.2009 17:03:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Mješovite grupe u vrtiću
29.4.2009 17:13:52   
pikachu
Slažem se da je puno bolje za djecu da su sa svojim vršnjacima, pogotovo u toj dobi kada je razlika i od pola godine ogromna... Nažalost, jedno su želje, a drugo mogućnosti...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2
29.4.2009 17:43:18   
tikica_69
Mislim da bi se trebali odgajati na razini svoje dobi i svojih vrsnjaka ali se i druziti sa ostalom djecom

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 3
29.4.2009 18:07:45   
gljiva
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Mislim da bi se trebali odgajati na razini svoje dobi i svojih vrsnjaka ali se i druziti sa ostalom djecom

potpisujem.
I vršnjaci se jako razlikuju, a pogotova kad je veća razlika, teško je onda prilagodit
program svima.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
29.4.2009 23:07:56   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: gljiva

IZVORNA PORUKA: tikica_69

potpisujem.
I vršnjaci se jako razlikuju, a pogotova kad je veća razlika, teško je onda prilagodit
program svima.

ja prepisujem i potpisujemuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 5
29.4.2009 23:12:23   
Zvonki
Po meni su uvijek oni stariji malo zakinutiji od mlađih u tim grupama. Recimo, u našem slučaju, dugo se nije moglo mrdnuti iz vrtića jer su ovi još malo premali za izlete i sl. I ti stariji nemaju baš puno što naučiti od ovih mlađih, dok u obrnutom slučaju, ovi profitiraju. Ne znam, ja baš i nisam za te mješovite grupe.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 6
30.4.2009 8:04:55   
lueman
e ja volim te mješovite grupe. jer moje dijete je s tri i pol godine već prepoznavalo slova a sad već slaže riječi. dakle za nju su ovi stariji u grupi bili poticaj. grupa je mala 11 djece od kojih je jedno dijete s cerebralnom paralizom. takvim mixom u grupi uče djecu da postoje i "drugačiji" ljudi od njih , ljudi koji trebaju njihovu pomoć. i već kad su tak mali usađuje im se svijest o odgovornost i osjetljivost prema drugima. meni se sviđa mješovita grupa, i uvijek bih ponovo odabrala taj vrtić.tete se svima posvećuju a raspon godina je od 3 do 6

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 7
30.4.2009 8:11:39   
ZVRK
kod zvrkića u vrtiću nisu mješovite grupe.
spojeni su nekako od 1-2,3-4,5-6godina,ali mi se sviđa ponašanje(mog malog)u 7i8mjesecu kada su sve grupe pomiješane pa ih onda ima i velikih i malih i on se približi onda većim za igranje ...

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!