|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Čak i zimi, kada vanjske prilike zahtijevaju dodatnu zaštitu, ne odustajte od šetnje.
Ključne riječi:

image
/11


Šetnja i boravak na svježem zraku vašoj će bebi donijeti višestruke koristi. Čak i zimi, kada vanjske prilike zahtijevaju dodatnu zaštitu, ne odustajte od šetnje.


Ostanak u toplini doma neće vašu bebu zaštititi od bolesti. Suhi zrak u pregrijanim prostorijama, zrak pun smoga u gradovima, virusi i bakterije svuda oko nas, sve su to uzroci bolesti.



Možda ih ne možete spriječiti, ali ih možete ublažiti. Pripremite se za to vrijeme pazeći na nekoliko važnih stvari:


- utoplite dijete za šetnju
- zaštitite lice i ruke kremom
- održavajte pravilnu temperaturu prostorija
- odijevajte dijete slojevito

 

PROČITAJTE JOŠ: Neobične činjenice o bebama


U prvim godinama života dječja je koža osobito osjetljiva na velike razlike u temperaturi okoline. To je zato što njihov organizam još nije potpuno razvio sustav zaštite od štetnih utjecaja, pa im je potrebna dodatna zaštita. Masno tkivo koje je najvažnija zaštita ljudskog tijela od hladnoće, kod beba se stvara i razvija tijekom odrastanja. Kako male bebe još ne mogu stvarati takozvani sebum, njihova je kože isušenija i ovisna o opskrbi kože srodnim masnoćama i vlagom.

 

izvor: trudna&lijepa

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Sve što morate znati o svom novorođenčetu
Ništa vas ne može pripremiti za oduševljenje – i izazov – pri prvom susretu s bebom. Evo što možete očekivati i kako se ...
5
Samo najbolje za vaše mališane u Lesnini XXXL
Dječji svijet predstavlja pravo malo carstvo šarenih boja i veselih detalja i baš je zato opremanje i uređenje dječje s...
5
Najapsurdnija imena u 2012. godini!
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja ...
4
Vaš tečaj za preživljavanje prvih 6 tjedana
Od hranjenja do hvatanja ritma spavanja i suočavanja s gostima,navikavanja na život s novom bebicom,sve to moglo bi biti...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!