|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zdrava prehrana na prvome mjestu

Uredništvo Ringeraje, 14.9.2016
Iza Humane stoji više od 60 godina iskustva u pripremi kvalitetne hrane za dojenčad i malu djecu. Kako bismo vašem djetetu ponudili sve što mu je potrebno za zdrav razvoj, koristimo prirodne sastojke, pažljivu pripremu i visoke standarde proizvodnje.

image
Humana
/11


U nastojanju da poštujemo prirodu i da što više svoje proizvode približimo sastavu majčina mlijeka, koristimo se svojim bogatim iskustvom i saznanjima koja proizlaze iz najnovijih istraživanja. Vrijednost naših proizvoda prepoznali su i roditelji u više od 50 zemalja koji svojim povjerenjem učvršćuju našu predanost održavanju najviše kvalitete.


Naš rad temelji se na tradiciji, iskustvu i strogoj kontroli kvalitete. Za svoje proizvode koristimo samo sirovine koje dolaze sa 29 eko imanja iz naše regije.


Suradnja s lokalnim farmerima proteže se kroz nekoliko generacija i zasnovana je na međusobnom povjerenju i primjeni najviših standarda kvalitete te korištenju proizvoda prirodnog porijekla. Mlijeko koje koristimo za svoje proizvode potječe od krava koje se slobodno kreću i hrane prirodno. U njihovoj prehrani ne koristi se genetski modificirana hrana i njena je primjena zabranjena. Istu filozofiju rada primjenjujemo i tijekom procesa obrade mlijeka kako bismo sačuvali hranjive vrijednosti i prirodnu kvalitetu mlijeka.


Već više od 60 godina razvijamo i istražujemo prehranu na bazi mlijeka koja podupire fiziološki razvoj nedonoščadi, dojenčadi i male djece.


Uz provjereni asortiman početnih i prijelaznih formula, nudimo i specijalne formule prilagođene situacijama u kojima vaše dijete treba posebnu prehranu. Humana hrana za dojenčad sadrži sve nužne hranjive sastojke koji su vašem djetetu potrebni za zdrav razvoj - od prvog dana nadalje.


Svi naši proizvodi u skladu su s najnovijim saznanjima iz područja medicine i nutricionizma. Prvoklasne sirovine, pažljiva prerada i strogi standardi kvalitete jamstvo su visoke kvalitete svih Humana proizvoda.


Više na www.humana-baby.com.hr


NAPOMENA: Majčino mlijeko je najbolja hrana za Vaše dijete. Svojim vrijednim sastojcima ono mu osigurava zdrav rast i razvoj. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) preporuča isključivo dojenje do 6. mjeseca djetetovog života, a do 2. godine i/ili dulje nastavak uz odgovarajuću dohranu. U slučaju da majka ne može dojiti, dojenčad treba hraniti tvorničkim mliječnim pripravcima koji su nakon majčinog mlijeka prvi izbor.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Dojenje i stres
U posljednje vrijeme sve se češće postavlja pitanje kako stres koji je postao i sve više postaje naša svakodnevica, utje...
10
Znakovi da je vaša beba gladna
Najčešće nedoumice koje se mamama vrte po glavi su "koliko hrane je dovoljno ili kako znati da su njihove bebe site".
6
Najapsurdnija imena u 2012. godini!
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja ...
4
Nivea Baby u svakom trenutku!
Bez obzira na to jeste li trudni, pokušavate li zatrudnjeti ili ste tek rodili, NIVEA BABY je ovdje kako bi vam pomogla ...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!