|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ringerajin prozor želja - Pravilnik

Uredništvo Ringeraje, 16.12.2014
Pravilnik natjecanja

image
/11


PRAVILNIK NATJECANJA RINGERAJIN PROZOR ŽELJA

Zadnja promjena: 16.12.2014.


1. Opće odredbe

DANU media d.o.o. Zagreb, Koranska ulica 2, 10 000 Zagreb (u daljnjem tekstu: organizator natjecanja) organizira interaktivno natjecanje „Ringerajin prozor želja“ koje počinje 18. i traje do 28. 12. 2014, na portalu Ringeraja.hr (www.ringeraja.hr).


2. Tko može sudjelovati?

U natjecanju sudjeluju svi registrirani korisnici portala ringeraja.hr. U natjecanju ne mogu sudjelovati zaposlenici organizatora natjecanja i sponzora te članovi njihovih užih obitelji, kao ni administratori ringeraja.hr foruma. Ako organizator prilikom provjere podataka dobitnika utvrdi da je došlo do povrede ovog pravila, nagrada se dodjeljuje sljedećem natjecatelju na odgovarajućoj klasifikaciji/listi, a koji je sudjelovao u skladu s pravilima. Sudjelovanje se uvjetuje članstvom na portalu www.ringeraja.hr. U natjecanju mogu sudjelovati i strani državljani pod uvjetom da prilože adresu u Republici Hrvatskoj na koju će biti dostavljene osvojene nagrade.


3. Prijava za natjecanje

Sudjelovanjem u nagradnoj igri natjecatelj ne preuzima dodatne obaveze ili ograničenja sadašnjih općih uvjeta korištenja portala Ringeraja.hr, također ima pravo istupiti iz natjecanja, odbiti nagradu tako da posebna prijava za sudjelovanje nije potrebna, ali sudionik mora biti registriran i prijavljen član na portalu kako bi se snimili osvojeni bodovi.


4. Dokument natjecanja

Organizator natjecanja će od četvrtka, 18.12. do 19.12.2014. pozvati sve članove portala Ringeraja.hr da aktivno sudjeluju u natjecanju, putem vijesti u uredničkom mailingu, objavom na Facebook stranici, i članku na portalu. Portal će otvoriti 18.12.2014. poseban website sa svim informacijama o natjecanju uključujući i pravila.

Natjecanje će početi u četvrtak, 18. prosinca 2014, a završit će u nedjelju, 28. prosinca 2014.

U natjecanju sudjeluju svi članovi koji su ispunili uvjete iz čl.2. ovog Pravilnika, a koji u gore navedenom razdoblju upišu svoju blagdansku želju ili čestitku u Ringerajin prozor želja. Na kraju natjecanja, dobitnici (6) odabiru se slučajnim odabirom putem random.org.

Svi dobitnici će nakon završetka natjecanja (između 29.12 2014. i 02.01.2015.) putem e-maila primiti zahtjev od organizatora natjecanja da dostave svoje osobne podatke koji su potrebni organizatoru radi dostavljanja, odnosno preuzimanja nagrade (ime i prezime, adresu, broj telefona). Slanje nagrada od strane organizatora natjecanja i njegovih partnera (sponzora) započet će najranije 03.01.2015. godine. Ovisno o vrsti nagrade, neke će dostaviti organizator/sponzor a neke će se preuzeti kod partnera (sponzora).


6. Nagradni fond

Bit će nagrađeno 6 natjecatelja nasumičnim odabirom.

Fond nagrada je slijedeći:

 

1. nagrada: Stol za dvoje (300 kn, http://www.selectbox.hr/product/stol-za-doje-c/)

2. nagrada: Masaža i wellnes (300 kn, http://www.selectbox.hr/product/masaza-i-wellnes/)

3. nagrada: Njega u spa centru (185 kn, http://www.selectbox.hr/product/njega-u-spa-centru-b/)

4.-6. nagrada: Nivea Baby poklon paket (70 kn - Nivea Baby šampon&kupka + Nivea Baby umirujuća krema za guzu)


7. Dostava i preuzimanje nagrada

Organizatori će nakon završetka natjecanja (od 29.12.2014. do 02.01.2015.) sve dobitnike pozvati da dostave svoje osobne podatke (ime, prezime, broj telefona i adresa za isporuku (u obzir dolaze samo adrese u HR); adresa nije potrebna ukoliko se nagrada preuzima u prostorijama sponzora).

Ukoliko se pobjednik u roku od 14 dana ne odazove na poziv organizatora, tj. ne dostavi sve tražene informacije, smatra se da se odrekao nagrade, tako da organizator istom može slobodno raspolagati.

Ako se dobitnik nagrade nalazi izvan Hrvatske treba navesti ime i prezime i adresu osobe u HR koja će preuzeti nagradu. Nagrade se ne šalju izvan HR.


8. Prikupljanje i korištenje podataka

Organizator će prikupljene podatake u vezi s Natjecanjem koristiti samo za svrhe za koje su dobiveni, te ih čuva u skladu sa važećim propisima.

Sudionik, njegov skrbnik ili zakonski zastupnik može u bilo koje vrijeme opozvati svoj pristanak za korištenje osobnih informacija dobivenih u natjecanju za izravne marketinške svrhe.

Dobitnici nagrada dozvoljavaju organizatoru natjecanja da objavi njihov nadimak na portalu, sa namjenom obavještavanja o rezultatima, kao i radi promocije natjecanja.


DHM-Danu mediji d.o.o. Zagreb

Zagreb, 16. prosinca, 2014.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

15 razloga zašto bi djeca trebala čitati k...
Današnja djeca ne čitaju jer su naučila da je čitanje dosadno, nezanimljivo, naporno i nekorisno. Isto kao što su naučil...
7
Izradite Lego kostim za maškare!
Kupovni kostimi za maškare znaju biti skupi, loše kvalitete, a i djeca ih brzo prerastu...
7
Maškare - ideje za šminku
Još malo i stiže nam fašnik ili poklade, dolaze maškare, male i velike. Da bi bile male maškare što originalnije smo za ...
7
Kesten kao lijek
Pitomi kesten ili castanea sativa, poznati i pod nazivom: gorski kesten, kostanj, maron, marun je visoko drvo s bujnom i...
6





Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!