|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Posebne pogodnosti i pokloni za trudnice i bebe

Uredništvo Ringeraje, 23.11.2018
U svom dm-u preuzmite pakete za trudnice i bebe

image
/11


Očekujete prinovu ili je vaša obitelj odnedavno postala bogatija za malog, ali glasnog člana? Za sve trudnice i bebe rođene od 1.4.2018. pripremili smo pakete s brojnim pogodnostima i poklonima koji će vam olakšati iščekivanje i prve mjesece s vašom bebom.


Ako ste nestrpljivi i ne možete čekati prvi sljedeći odlazak do dm-a da biste saznali što vas čeka u paketu, ne brinite, znamo sve detalje!

 

Paket za trudnice sastoji se od praktične torbe i držača za torbu, savjetnika koji će vam pomoći da se snađete u novoj ulozi ili će vas podsjetiti na sve ono što znate da vas čeka. Na poklon ćete dobiti i Moj prvi dnevnik Biobaza kako biste lakše pratili i zapamtili najvažnije trenutke. U paketu za trudnice moći ćete otkriti i proizvode kao što je Biobaza krema protiv strija, ali i brojne druge te ćete uz uštede koje će vam osigurati knjižica s pogodnostima, lakše uživati u iščekivanju.

 

Vizual Paket za trudnice

 

Paket za bebe krije dva praktična i korisna savjetnika. Jedan je prilagođen bebama do šest mjeseci, a drugi bebama od 7 do 12 mjeseci. Uz besplatne pelene Pampers Premium Care S1 2-5 kg, 22 kom. i vlažne maramice Pampers Sensitive Newborn 54 kom. u paketu vas čekaju i naljepnica za auto te knjižica s kuponima za višestruke bodove uz koje ćete pri kupovini potrebnih proizvoda brže prikupiti bodove na dm active beauty kartici.

 

Vizual Paket dobrodošlice


Sve što je potrebno, jest da se obratite djelatnici i djelatniku dm-a koji će vam, uz predočenje dm active beauty kartice, predati paket.


Uz pomoć i podršku dm-a prepustite se iščekivanju i novoj ulozi koja vas očekuje te se, uz još više samopouzdanja i manje brige, posvetite novom članu vaše obitelji.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Jeste li znale da vas u dm-u čeka poklon p...
dm je za trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. pripremio poklon pakete koji trudnoću i prve trenutke provedene...
24
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam razumijeti što znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
6
Bajkovit Božić
dm je za sve, velike i male, pripremio posebne male pakete prepune velikih iznenađenja!
4
Može li intimni odnos zaista "pokrenut...
Mnogi vjeruju u to da intimni odnos može "pokrenuti" porođaj kod žena koje su već blizu termina porođaja. Ima li u tom...
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!