|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pomozimo ˝Kolibrićima˝!

Uredništvo Ringeraje, 7.11.2012
Povodom Međunarodnog dana Djece, koji se obilježava 20. Studenog, Udruga roditelja vitalno ugrožene djece „ Kolibrići“ u suradnji s kazalištem „ Trešnja“ organizirati će predstavu pod nazivom „I opet...Miffy“ s početkom u 18 sati.

image
/11


Povodom Međunarodnog dana Djece, koji se obilježava 20. Studenog, Udruga roditelja vitalno ugrožene djece „ Kolibrići“ u suradnji s kazalištem „ Trešnja“ organizirati će predstavu pod nazivom „I opet...Miffy“ s početkom u 18 sati.

 

Radi se o humanitarnoj akciji  koja za svoj cilj ima pružanje pomoći svoj djeci s posebnim potrebama i članovima njihove obitelji – Kolibrićima te rad na zaštiti i promicanju prava, razvitka i unapređenja kvalitete života vitalno ugrožene djece.

Cijela organizacija ovog događanja u rukama je volontera i roditelja. Kupnje ulaznica moguća je već od slijedećeg tjedna na blagajni kazališta „Trešnja“, putem njihove službene web stranice te na prodajnim mjestima Aquarius recordsa, Tiska, Croatia recordsa, Profil Mozaika (kompletan popis prodajnih mjesta možete pronaći na web stranici kazališta „Trešnja“). Cijena ulaznice iznosi 40kn.

 

Sav prihod koji će se ostvariti kroz ovu akciju predviđen je iskljucivo za udrugu te će omogućiti roditeljima kupnju potrebnih instrumenata (pomagalo za kupanje, boce s kisikom, plastične štrcaljke za hranjenje pomoću nazogastričnih sondi, sredstva za dezinfekciju, gumene rukavice, komprese, fiziološku otopinu, dezinficiranu vodu za kisik). Problem nabavke potrošnog materijala javlja se iz dana u dan i veliko je opterećenje za ionako male kućne budžete roditelja koji sav svoj trud i novac ulažu kako bi olakšali patnju svog djeteta.

Kroz predstavu će mališani pratiti nove avanture zečice Miffy, njezine obitelji i prijatelja. Tako će se Miffy upoznati s opasnostima vatre, krenuti će u školu i tamo upoznati nove prijatelje, a čeka ju i veliko iznenađenje kada joj roditelji otkriju jednu tajnu. Ovaj mjuzikl donosi puno dobrog raspoloženja i veselih songova koje ćete pjevušiti barem jedan cijeli dan. Predstava je pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske, a postavio ju je nizozemski redatelj, glumac, pisac i producent Bruun Kuijt.

______________________________________________________________________________________________________________

 

Udruga roditelja vitalno ugrožene djece „ Kolibrići“ osnovana je 2011.g. te djeluje na području Republike Hrvatske. Cilj udruge je pružanje humanitarne, moralne i svake druge potrebite pomoći svoj djeci s posebnim potrebama i članovima njihovih obitelji. Djelatnosti udruge su rad na zaštiti i promicanju prava, razvitka i unapređenja kvalitete života vitalno ugrožene djece, organiziranje susreta članova radi međusobnog druženja, potpore i razmjene iskustava te rad na osmišjavanju, predlaganju i provođenju aktivnosti za poboljšanje kvalitete vitalno ugrožene djece kroz kulturno-umjetnička događanja, kreativne radionice za djecu i suživot s prirodom.

Važno je još jednom naglasiti kako se ovim projektom želi Kolibrićima, roditeljima i djeci, pružiti osjećaj pripadnosti te svjesnost da ih društvo prihvaća i bitno ne razlikuje od ostalih.

„Neka i u vaš dan bude utkan snažan duh naših malih Kolibrića“

Dodatne informacije:

Udruga Kolibrići

Kazalište Trešnja

Predstava „I opet...Miffy“

 

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako kvalitetno provoditi vrijeme kod kuće...
Epidemija izazvana korona virusom pred sve nas je uz brojne izazove stavila jedan izrazito važan – ostati doma. Naš je s...
8
Upala srednjeg uha i sekretorna upala uha
Većina djece u prvoj godini života preboli barem jednu upalu uha.
6
Izradite Lego kostim za maškare!
Kupovni kostimi za maškare znaju biti skupi, loše kvalitete, a i djeca ih brzo prerastu...
4
Maškare - ideje za šminku
Još malo i stiže nam fašnik ili poklade, dolaze maškare, male i velike. Da bi bile male maškare što originalnije smo za ...
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!