|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

OBAVIJEST: održavanje i ažuriranje portala

RR, 8.10.2019
U noći s utorka na srijedu (8.-9.10.) moguće su smetnje u radu portala ringeraja.hr radi redovnog održavanja i ažuriranja sustava.
Ključne riječi:

image
/11


 

Dragi korisnici Ringeraji,
Želimo da vas obavestimo da dana 8.10. u periodu od 22h pa do jutarnjih sati 9.10. može doći do kratkotrajnog zastoja u radu sajta Ringeraja.rs, odnosno svih Ringerajinih sajtova u regionu, a u cilju planiranog održavanja i ažuriranja sistema. Verujemo da će čitav proces naš stručni tim obaviti u najbržem mogućem roku.
Planirani radovi su u cilju poboljšanja i modernizacije sajta, pa vas u skladu sa tim molimo za malo strpljenja i razumevanja.
Hvala!

Dragi korisnici Ringeraje,


želimo vas obavijestiti kako u utorak 8.10. u periodu od 22h pa do srijede 9.10. do jutarnjih sati, može doći do kratkotrajnog zastoja u radu portala ringeraja.hr, odnosno svih Ringerajinih portala u regiji, s ciljem planiranog održavanja i ažuriranja sustava. Verujemo da će cijeli proces naš stručni tim obaviti u najbržem mogućem roku.


Planirani radovi vrše se u svrhu poboljšanja i modernizacije portala, pa vas u skladu s tim molimo za malo strpljenja i razumijevanja.


Hvala!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Brzi vodič
Upute za korištenje
2
Poziv na suradnju
Otvoreni smo za razne oblike suradnje
2
Oglašavanje
Želite oglašavati Vaše usluge i/ili proizvode putem portala ringeraja.hr? Tu smo za Vas!
2
Zadaća portala
Što želimo postići...
2





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!