|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nova linija higijenskih proizvoda JASMIN SPORT

Uredništvo Ringeraje, 29.6.2015
Tvrtka Tosama svom je bogatom asortimanu proizvoda dodala još nekoliko njih te ponosno predstavila novu sportsku liniju uložaka i tampona JASMIN SPORT.
Ključne riječi:

image
Jasmin sport ulošci
/21


JASMIN SPORT je prvi sportski uložak, napravljen od posebnog Tencel biosoft materijala, koji je prirodan, biorazgradiv, ima izuzetnu moć upijanja znoja i menstrualne krvi te štiti kožu od iritacija posebno tijekom sportskih aktivnosti. Zahvaljujući Tencel tkanini, ovi ulošci su mekani i glatki kako u suhom tako i u vlažnom okruženju, sprječavaju rast bakterija na prirodan način, ne sadrže umjetne materijale te imaju izuzetnu moć upijanja vlage.  JASMIN SPORT ULOŠCI na prirodan način sprječavaju rast bakterija za razliku od običnih uložaka napravljenih od sintetičkih materijala koji propuštaju vlagu, onemogućavaju dotok zraka te pregrijavaju kožu.

 

Koristeći JASMIN SPORT ULOŠKE osjećat ćete svježinu, mekoću i suhoću tijekom Vaših sportskih aktivnosti te će one postati još ugodnije.

 

Više se ne morate brinuti zbog mogućih vaginalnih infekcija tijekom kupanja u bazenima, rijekama, jezerima i morima! Tamponi JASMIN SPORT AQUA  jedinstveni su higijenski tamponi s dvostrukom funkcijom jer upijaju menstrualnu krv i štite rodnicu od ulaska vode. Jasmin sport aqua tampon proizveden je istim principom kao običan tampon, samo što mu je dodan tekući parafin koji sprječava ulazak vode u vaginu. Ovi tamponi namijenjeni su svim ženama koje žele sigurnost i zaštitu od mogućih infekcija, koriste se kao zaštita kad žena nema menstruaciju, ali se mogu koristiti i tijekom same menstruacije, jedino se u tom slučaju tampon treba zamijeniti odmah nakon kupanja.

 

Uživajte bezbrižno u svom ljetovanju  uz  JASMIN SPORT AQUA tampone koji Vam pružaju maksimalnu zaštitu jer Vas štite gdje ste najosjetljiviji.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako možete sami lako provjeriti imate li ...
Dijastaza do 2cm širine smatra se funkcionalnom te kao takva potencijonalno nije opasna, no nije toliko problem njezina ...
7
Vaš tečaj za preživljavanje prvih 6 tjedana
Od hranjenja do hvatanja ritma spavanja i suočavanja s gostima,navikavanja na život s novom bebicom,sve to moglo bi biti...
4
Sve što morate znati o svom novorođenčetu
Ništa vas ne može pripremiti za oduševljenje – i izazov – pri prvom susretu s bebom. Evo što možete očekivati i kako se ...
4
Nivea Baby u svakom trenutku!
Bez obzira na to jeste li trudni, pokušavate li zatrudnjeti ili ste tek rodili, NIVEA BABY je ovdje kako bi vam pomogla ...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!