|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nexcare Toplo hladni oblog za grudi

Uredništvo Ringeraje, 10.2.2015
Nexcare oblog s dvostrukom namjenom može se ohladiti u hladnjaku, a takav pomaže kod umirivanja bolnih dojki ili smanjivanja upale, dok zagrijan, topao oblog pomaže kod protoka mlijeka, otvaranja kanalića uslijed mliječnih nakupina.

image
/21


Vrlo često kada dojenje ne polazi po planu, grijanje i hlađenje dojki pomaže pri protoku mlijeka ili olakšavanju boli. Novi Nexcare Toplo hladni oblog za grudi jednostavno je rješenje kod problema s dojenjem, a od sada je dostupan i u odabranim dm prodavaonicama. U pakiranju su dostupna dva obloga koja se koriste kao učinkovita terapija bolnih i natečenih dojki dojilja.

 

Nexcare Toplo hladni oblog za dojilje može se koristiti ohlađen ili topao, jednostavan je za primjenu te je lagan za nošenje jer se prilagođava obliku grudi i grudnjaka. Izuzetno fleksibilan, Nexcare oblog s dvostrukom namjenom može se ohladiti u hladnjaku, a takav pomaže kod umirivanja bolnih dojki ili smanjivanja upale, dok zagrijan, topao oblog pomaže kod protoka mlijeka, otvaranja kanalića uslijed mliječnih nakupina ili oticanja dojki.

 

Punjenje u obliku plavog gela u potpunosti je netoksično za kožu i 99% biorazgradivo, što ga čini idealnom alternativom za lokalno ublažavanje nelagode uzrokovane dojenjem. Tekući gel zaštićen je plastičnim omotom koji se umeće u pamučnu navlaku i omogućuje jednostavnu i ugodnu primjenu obloga. Za željeni učinak, jednostavno ga stavite u hladnjak ili prethodno ugrijanu vodu te ga koristite ugrijanog 10-20 minuta prije ili hladnog neposredno nakon dojenja.

 

Nexcare Toplo hladni oblog za dojilje potražite u dm prodavaonicama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 149,90 kuna.

 

A uz samo malo sreće, možete osvojiti Nexcare Toplo hladni oblog, ako odgovorite na pitanje postavljeno na temi na forumu Osvoji Nexcare Toplo hladni oblog. Vaše odgovore možete upisati najkasnije do petka 13.02. u 13h, nakon čega ćemo slučajnim odabirom nagraditi 3 najsretnije korisnice ovim vrijednim i korisnim poklonom.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Što vam dijete poručuje svojim gestama?
Jeste li ikad primijetili da dijete vrti glavom lijevo-desno, vrti kosu, prima se za ušku, ziba tijelom naprijed – natra...
5
Kako prehrana, lijekovi i stil života utje...
Mnoge su dojilje u brizi treba li promijeniti prehranu za vrijeme dojenja i na koji način. Što se smije jesti, a što se ...
4
VIDEO: MASAŽA BEBA – rutina koja puno znači
Masaža je savršen način da se povežete s bebom, pružite joj osjećaj sigurnosti i zaštite, te je divan način kojim neposr...
3
Od glasanja do prve riječi
Razvoj i usvajanje govora u prvih 12 mjeseci...
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!