|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Lino mliječni deserti - ma da žličicu poližeš!

Lino Promo, 9.10.2017
Novi Lino mliječni deserti imaju sve što malenima treba! Lako su probavljivi, bogati kalcijem, meke i kremaste teksture te odmah spremni za konzumaciju, a također su i odlična poslastica.

image
/21


Novi Lino mliječni deserti imaju sve što malenima treba! Lako su probavljivi, bogati kalcijem,  meke i kremaste teksture te odmah spremni za konzumaciju, a također  su i odlična poslastica. Desertići dolaze u pakiranju od dva komada, jer ljubav je ipak najslađa kada se dijeli. Ne sumnjamo stoga da će se i oni veliki navući na njih.

 

 

U Lino mliječnom desertu s okusom čokolade uživat će... Ma uživat će svi – bebači puzači, bebači hodači, zatim školarci, mame, tate, bake... Jer svi volimo čokoladu, zar ne?  Dok smo stvarali okuse, prisjetili smo se i jednog poznatog citata: „Čokolada nije varanje. Nakon slanog jela čovjek treba nešto da sebi zasladi. To je život, a ne varanje.„ Pritom mislimo na vas velike, jer znamo da će vam ova čokoladna radost poslužiti kao savršen desert.

 

Mliječni desert s grisom velike će vratiti u djetinjstvo i doba kada je taj okus bio prva  asocijacija na najdražu užinu. Prava poslastica! A jeste li znali da je gris bogat vitaminom B-6 koji je zadužen za proizvodnju serotonina, poznatog kako hormon sreće? Još jedan razlog više da usrećite svoje bebe!  Budite spremni na  njam-njam s  veeeelikim osmijehom!

 

Tvoja beba voli Lino mliječne deserte, a i ti joj ponekad (čitaj: često) ukradeš koju žličicu? Znamo znamo, svi to rade. Pokaži nam kako uživaš u Lino mliječnim desertima i osvoji vrijedne Lino poklon pakete za svoju bebu. Više saznaj u Lino FB nagradnom natječaju.

 

Lino nam je spremio i mliječni desert s dodatkom keksa. Ljubitelji okusa keksića, taj puni okus sada će moći doživjeti u ovoj praktičnoj, slasnoj i kremastoj kombinaciji. Bebe će zadovoljno gugutanjem ispratiti svaku punu žličicu, a mame će se u znak odobravanja smješkati jer njihovo maleno ne samo da je sve popapalo, nego čak i traži još!

 

Kao i uvijek, Lino se pobrinuo da su naši mliječni deserti pripremljeni  s mnogo ljubavi i pažnje, s pomno biranim sastojcima i svima nam poznatim i omiljenim okusima. Prigodni su za djecu od navršenih osam mjeseci starosti, pripremljeni kao praktičan, no zdrav i uravnotežen međuobrok. Njihova hranjiva vrijednost i praktična konzumacija dobitna su kombinacija koja ima sve što vama i vašoj bebi treba. Ma da žličicu poližeš!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ideje za maske
Još ne znate kako zamaskirati vaše dijete? Predstavljamo vam nekoliko ideja za masku u zadnji tren.
40
Maškare - ideje za šminku
Još malo i stiže nam fašnik ili poklade, dolaze maškare, male i velike. Da bi bile male maškare što originalnije smo za ...
39
Izradite Lego kostim za maškare!
Kupovni kostimi za maškare znaju biti skupi, loše kvalitete, a i djeca ih brzo prerastu...
38
BLOG: Povjerenje između roditelja i djeteta
Što je to točno povjerenje između roditelja i djeteta i zašto je to važno za djetetov zdravi razvoj? Saznajte u ovom čla...
37





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!