|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

L`Erbolario dječja kozmetika

Uredništvo Ringeraje, 28.3.2012
NJEŽNO, NJEŽNO, NJEŽNO....Svi se možemo složiti u jednome: djeca su neodoljiva takva kakva jesu i nije im potrebna dodatna kozmetika da budu lijepa.

image
/31


Za prve korake u njezi potrebno je tek par osnovnih proizvoda, doduše posebno formuliranih, obzirom da se koža do puberteta (iako je histološki potpuna) uvelike razlikuje od kože odraslih. Puno je manje masna i lubricirana jer nema lojnih žlijezda i, iako se obilno znoji, gotovo je bezmirisna jer lučenje apokrinih žlijezda još nije počelo pošto je povezano s hormonalno-seksualnom aktivnošću. Koža ima tanji rožnati sloj koji je čini propusnijom i osjetljivijom na djelovanje vanjskih agensa. Stoga nije teško razumjeti da je dječja koža elastičnija, mekša i glađa, odnosno ljepša, ali i puno nježnija i osjetljivija. Jasno je da ju je potrebno oprezno i maksimalno nježno tretirati: pošto masnoću nije potrebno uklanjati.

VLAŽNE MARAMICE ZA BEBE

Praktične su i nježne za čišćenje osjetljive bebine kože. Obogaćene su svojstvima kamilice, proteina riže i crnog sljeza koja savršeno omekša­va, osvježava i štiti kožu.

ŠAMPON ZA BEBE

Iznimno nježan i blag šampon (s ri­žom i crnim sljezom) koji ne nadražuje oči bebe. Nježno pere bez utjecaja na sebum koji štiti vlasište.

PJENA ZA KUPANJE ZA BEBE

Obogaćena je pro­teinima riže koji na koži tvore film koji je štiti od iritansa te sluzi sljeza s njenim poznatim omekša­vajućim svojstvom.

MIRIS ZA BEBE

Za završetak njege vaše bebe osvježite je svježim mirisom narančinog cvijeta ublaženog laganom aromom kamilice. Dodane tvari za omek­šavanje (proteini riže i sljezova sluz) pomažu pri održava­nju najnježnije kože mekom, a apsolutni nedostatak alkohola sprečava bilo kakvu opasnost od isuši­vanjabilo bi potpuno nepotrebno, među ostalim, koristiti proizvode koji su preagresivn.

BIJELA PJENA ZA PRANJE TIJELA I KOSE

Pjena za temeljito pranje osjetljive bebine kose s potpuno prirodnim djelovanjem obogaćenim zaštit­nim, smirujućim i omekšavajućim svojstvima riže, ja­buke, crnog sljeza i maslinovog ulja.

ZAŠTITNA KREMA ZA BEBE

Gusta krema bogata vitaminima i prirod­nim emolijensima koji hrane, omek­šavaju kožu bebe i održavaju je elastič­nom. Idealna je za prevenciju ljuštenja, iritacija i crvenila na preponama beba gdje je uz neizbježne iritacije tekućinama prisutno i trenje kože pelenom.

MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE ZA BEBE

Kremasto i nježno mlijeko za čišćenje s kamilicom i crnim sljezom, neutralnog pH obogaćenog omekšavajućim, hidratantnim i hranjivim elemen­tima. Bori se protiv agresivnih učinaka urina sprečavajući crvenilo i iritacije.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znakovi da je vaša beba gladna
Najčešće nedoumice koje se mamama vrte po glavi su "koliko hrane je dovoljno ili kako znati da su njihove bebe site".
6
Najapsurdnija imena u 2012. godini!
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja ...
4
Vaš tečaj za preživljavanje prvih 6 tjedana
Od hranjenja do hvatanja ritma spavanja i suočavanja s gostima,navikavanja na život s novom bebicom,sve to moglo bi biti...
4
Nivea Baby u svakom trenutku!
Bez obzira na to jeste li trudni, pokušavate li zatrudnjeti ili ste tek rodili, NIVEA BABY je ovdje kako bi vam pomogla ...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!