|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Poseban odjel za istraživanje i razvoj u okviru tvrtke Fisher-Price, a u kojem djeca testiraju igračke. Ujedno to je i prvi laboratorij ovakve vrste u industriji igračaka.

image
/61


Fisher-Price osnivanje

1930. godine Herman Fisher, Irving Price i Helen Schelle su udružili svoje talente i stvorili drugačiju vrstu tvornice igračaka. Vesela priroda i čarobna iznenađenja njihovih prvih igračaka brzo su našla kupce. I oni su postali trajna obilježja Fisher-Price-ovih proizvoda. Druga trajna ostavština je osnivačevo vjerovanje, koje poziva na:

  • Svojstvenu vrijednost igre
  • Genijalnost
  • Snažnu izvedbu i dugotrajnost
  • Dobru vrijednost za novac
  • Akciju i igru

Ovi principi nas i danas vode u donošenju odluka.


Dobrobiti igre

Igra djeci omogućava da izraze svoju kreativnost dok razvijaju maštu, spretnosti i psihičku, kognitivnu i emocionalnu snagu. Igra je važna za zdrav razvoj mozga. Kroz igru djeca u vrlo ranoj dobi upoznaju i komuniciraju sa svijetom koji ih okružuje. Igra djeci omogućava da stvore i otkriju svijet kojim mogu upravljati tako da pobjede strah dok vježbaju i pokušavaju raditi sve ono što rade i odrasli. Dok upravljaju svojim svijetom, igra im pomaže da razviju nove vještine koje vode ka snažnijem samopouzdanju koje će im trebati prilikom susretanja s budućim izazovima. Kroz nenametnutu igru djeca uče dijeliti, pregovarati, raditi u skupinama i rješavati sukobe. U idealnim uvjetima igra uključuje i odrasle osobe ali ipak treba biti nenametnuta i odrasle osobe se trebaju suzdržati od upravljanja igrom. Preporučuje se da se potiče improvizirana igra jer to izniman način da se poveća razina fizičke aktivnosti u djeteta. Pored navedenog, igra je jednostavno radost koja prati svako djetinjstvo i odrastanje.   

Dok roditelji promatraju igru svoga djeteta ili im se pridruže u igri, dobivaju jedinstvenu priliku sagledati svijet iz perspektive djeteta, budući da dijete upravlja svijetom koji je savršeno stvoren da udovolji njegovim potrebama. Međusobni odnosi između djeteta i roditelja tijekom igre djetetu odašilju poruku da su roditelji u potpunosti posvećeni njemu i na taj način grade neraskidive veze.


Laboratorij igre

Uvažavajući i poznavajući važnost igre i njezin bitna utjecaj na razvoj djeteta Fisher-Price je 1961. osnovao Laboratorij igre. To je poseban odjel za istraživanje i razvoj u okviru tvrtke Fisher-Price, a  u kojem djeca testiraju igračke. Ujedno to je i prvi laboratorij ovakve vrste u industriji igračaka. Nedugo nakon njegova osnivanja Fisher-Price je započeo s testiranjem igračaka u domovima potrošača te s prikupljanjem dojmova i zapažanja majki. I danas nakon 52 godine Laboratorij igre i dalje predstavlja srce razvoja Fisher-Price-a. Cijeli tim stručnjaka provodi istraživanje potrošača koje se odvija u okviru glavnog prostora za igru, prostora za igru na otvorenom ili zasebne prostorije za majke i bebe.  


Globalna vizija

Kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača opreme za bebe i predškolskih igrački, Fisher-Price duboko vjeruje u moć inovacije i zabave kako bi postigao puni potencijal u svijetu igre. Mi i dalje rastemo širom svijeta, poslujemo u 145 zemalja i proizvodimo igračke na više od 37 jezika.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Lino mliječni deserti – tako mliječni, tak...
Proteini su osnovna gradivna tvar ljudskog organizma te su iznimno važni za pravilan rast i razvoj unutarnjih organa i m...
6
TRAVANJ - Zvijezda baby kalendara za 2022
Vi ste svojim glasovima odabrali 100 najsimpatičnijih zvjezdica, a naša je tročlanska komisija jednoglasno odabrala čet...
5
Kako odabrati pravi međuobrok za bebu?
Započeli ste s dohranom i želite bebi osigurati idealan međuobrok ili desert. Koji je pravi izbor?
4
Rezultati nagradne igre SelectBox
Nagradna igra SelectBox za mamice je završena. Djed Božićnjak dodatno je obradovao pet mamica i uljepšao im ulazak u 202...
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!