|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kvalitetno provedeni ljetni školski praznici

Uredništvo Ringeraje, 5.6.2017
Od 16. lipnja do 14. srpnja 2017. godine svaki radni dan od 10 do 12 i od 17 do 19 sati Centar mladih Ribnjak organizira PROGRAM LJETNIH ŠKOLSKIH PRAZNIKA za djecu osnovnoškolske dobi.

image
/11


Od 16. lipnja do 14. srpnja 2017. godine svaki radni dan od 10 do 12 i od 17 do 19 sati Centar mladih Ribnjak organizira PROGRAM LJETNIH ŠKOLSKIH PRAZNIKA za djecu osnovnoškolske dobi.


Program sadrži 14 raznovrsnih edukativnih i kreativnih radionica

(za korisnike BESPLATNIH):

  • MOĆ BUBNJEVA, IZRADA EKO-IGRAČAKA, FILCANJE VUNE, MITOVI, IZRADA IGRAČAKA OD PAPIRA (ZMAJEVI), KLJUNOVI I KLJUCANJE, IZRADA KONČANICA, IZRADA IGRAČAKA OD ŠPERPLOČE, AFRIČKE MASKE OD GLINE,  TRADICIJSKE IGRE, VRTLARENJE, HRANIDBENA MREŽA, IZRADA HOTELA ZA KUKCE.


Program je podržan sredstvima Grada Zagreba.


Sve informacije možete dobiti na  broj:

091/ 48 14 733 i na ksenija.rozman@cmr.hr ili snjezanapetrov@hotmail.com

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Djeca i mobiteli
Za prvi mobitel uvijek ima vremena iako je važnije pitanje kako ga koristiti u funkciji razvoja i boljitka djeteta, a ne...
5
Uzrok lošeg dječjeg sna
Ovo može biti vaš podsjetnik što treba izbjegavati kako bi vaše dijete imalo bolji san.
4
Kreativnim igrama do pisanja
Ako vaš prvašić muku muči s pisanjem, znajte da nije jedini, a i da to nije kraj svijeta. Razne vježbe i igre će mu pomo...
4
Dozvolite djetetu da bude dijete!
Normalno je da roditelji žele svojoj djeci sve najbolje i da se trude da ih odgoje što bolje mogu. Međutim, ponekad rodi...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!