|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kupanje - posebno vrijeme za mamu i bebu

Uredništvo ringeraja.hr, MB, 14.3.2014
Kako bi vaša beba najviše uživala u kupanju, pobrinite se da izaberete ono doba dana kada ste vi i vaša beba najopušteniji.

image
/51


Kupanje je najintimniji i najslađi trenutak dana, to je ritual kojim završava svaki dan u životu vaše bebe. Kako bi vaša beba najviše uživala u kupanju, pobrinite se da izaberete ono doba dana kada ste vi i vaša beba najopušteniji.  


ŠTO VAM JE POTREBNO PRIJE POČETKA KUPANJA:

 

  • Dvije krpice za pranje − jedna za sapunanje, jedna za ispiranje.
  • Nježan sapun koji ne isušuje kožu, šampon za bebe.
  • Dva ručnika − jedan za brisanje, jedan za zamatanje (ručnik s kapuljačom dobro će zadržati toplinu vaše bebe).
  • Čista pelena i oprema za prematanje.
  • Nepropusna pregača ili stara majica za vas.


KAKO BI ISKUSTVO KUPANJA BILO UGODNO ZAPAMTITE:

 

  • Važno je stvoriti ugodnu atmosferu u kojoj ćete oboje uživati.
  • Zagrijte prostoriju na 22 do 24 stupnja i održavajte temperaturu stalnom, napunite kadicu toplom vodom i dodajte nekoliko kapi NIVEA Baby blage kupke. U pripremi imajte mekani topli ručnik za vašu bebu nakon kupanja.
  • Pridržavajte bebu objema rukama dok ju spuštate u kadicu i pustite ju da se brčka, jer kada su okružene toplom vodom, bebe se prisjećaju vremena provedenog u majčinoj utrobi i uživaju u tome. Ako tijekom kupanja beba plače, nemojte se brinuti, vrlo je vjerojatno gladna ili joj temperatura vode ne odgovara.
  • Nakon kupanja, omotajte bebu ručnikom i nježno joj osušite kožu. Sada je ujedno i najbolje vrijeme za hidrataciju bebine kože.
  • U dlanove stavite nekoliko kapi NIVEA Baby ulja i nježno umasirajte u bebinu kožu. Nježna masaža uljem i maženje s bebom savršen su kraj kupanja. Masaža jača vezu između majke i djeteta te potiče probavu, cirkulaciju krvi i imunološki sustav. Mnoge su bebe posve opuštene poslije ugodne kupke i masaže te bolje spavaju, a to je nešto što vam je sigurno vrlo bitno.



NIVEA BABY SAVJETNIK JE UZ VAS OD PRVIH TJEDANA TRUDNOĆE


Zavirite u savršen NIVEA Baby svijet odrastanja vašeg najdražeg stvorenja. NIVEA Baby savjetnik    pomoći će vam da dobijete odgovore na milijun pitanja koja vam se motaju po glavi u ovom zahtjevnom, ali i divnom razdoblju vašeg života. Prijavite se za primanje NIVEA Baby newslettera te primajte savjete svaki tjedan tijekom vaše trudnoće, a poslije porođaja primajte mjesečne savjete. Naši stručnjaci koji su zaduženi za sva vaša pitanja, majka blizanaca Petra, liječnica Annegret Wehmeyer, moderni otac Marko i mama stručnjak Andrea znaju koliko je odgovorno i zahtjevno biti roditelj te će vam pomoći svojim znanjem, iskustvom i savjetima.  


OSVOJITE NIVEA BABY POKLON-PAKETE


Prijavom na NIVEA Baby newsletter sudjelujete i u izvlačenju za NIVEA Baby poklon-pakete! Krenite na  www.nivea.hr/babysavjetnik i prijavite se!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

8 stvari ne smijete raditi nakon carskog r...
Carski rez je operacija kojom se beba porađa kroz rez trbušne stijenke i maternice. Kao i nakon svake operacije, i posli...
4
Najbolje pasmine za kućanstva s djecom
Psi mogu naučiti djecu raznim stvarima poput odgovornosti, suosjećanja i suradnje. Sve te stvari mogu ih učiti i biti im...
4
Klub roditelja nedonoščadi Palčići
Predstavljamo vam prvu hrvatsku udrugu roditelja nedonoščadi.
4
Dođite na Dane beba, djece i trudnica u We...
Uskoro 14. Božićno izdanje najvećeg specijaliziranog sajma za bebe, trudnice, djecu i roditelje na ovim prostorima: 22. ...
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!