|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Jer nisu svi kurkumini stvoreni jednaki

Uredništvo Ringeraje, 29.10.2018
Da bi se iskoristile sve blagodati koje obećava kurkumin, on mora doći u obliku koje tijelo može lako i efikasno iskoristiti.

image
/11


Kurkumin, polifenol iz kurkume, ističe se kao jedan od najsvestranijih molekula u prirodi s raznolikim biološki blagotvornim učincima i farmakološkim djelovanjem.


No, da bi se iskoristile sve blagodati koje obećava kurkumin, on mora doći u obliku koje tijelo može lako i efikasno iskoristiti. Naime, nativni oblik kurkumina slabo je topiv u vodi, nestabilan pri kiselom pH koji je karakterističan za želudac te se vrlo brzo neiskorišten izlučuje iz organizma, odnosno ima iznimno nisku bioraspoloživost.


Almagea® CURCUMIN FORTE+ je dodatak prehrani koji sadrži poseban oblik solubilizata kurkumina u micelama. Na taj se način osigurava topivost kurkumina u vodi te njegova visoka bioraspoloživost u ljudskom organizmu. Almagea® CURCUMIN FORTE+ ima 185 puta veću bioraspoloživost od nativnog kurkumina1. Pripravak je obogaćen vitaminom D koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta te podržava rad imunološkog sustava, što je bitno za ljude svih generacija. Osim stimulacije imunološkog sustava kada je on preslab, vitamin D služi i za ublažavanje aktivnosti imunoloških stanica kada je taj sustav pretjerano aktivan. Almagea® CURCUMIN FORTE+ dolazi u Licaps® Vcaps® kapsulama, koje su biljnog podrijetla, a time pogodne za vegetarijance i vegane.

 

 

 

1Schiborr C, Kocher A, Behnam D, Jandasek J, Toelstede S, Frank J. The oral bioavailability of curcumin from micronized powder and liquid micelles is significantly increased in healthy humans and differs between sexes. Mol Nutr Food Res. 2014;58(3):516-27.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Izradite Lego kostim za maškare!
Kupovni kostimi za maškare znaju biti skupi, loše kvalitete, a i djeca ih brzo prerastu...
7
Maškare - ideje za šminku
Još malo i stiže nam fašnik ili poklade, dolaze maškare, male i velike. Da bi bile male maškare što originalnije smo za ...
6
Anemija - slabokrvnost u dječjoj dobi
Prvo što uočimo – to je bljedilo kože. Koža lica kao i tijela je blijeda i opuštena, lice sa smanjenom mimikom, uške su ...
5
IZBOR ZA BEBU SANJALICU - DOBITNICA!
Glasanje za bebu sanjalicu je završilo, a imamo i pobjednicu! Pogledajte koja je to mala sanjalica osvojila novi komplet...
5





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!