|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ivančica poklanja Froddo sandalice!

Uredništvo Ringeraje, 16.6.2015
Ivančica d.d. vodeća tvrtka u proizvodnji obuće u Hrvatskoj, daruje jednog Ringerajca prekrasnim i visokokvalitetnim sandalicama za mališane po njihovom izboru!

image
Froddo
/61


Kad kažemo ljeto, sjetimo se mora, sunca i praznika. A kad čujemo sandale, na pamet nam padnu Froddo i Bambi. Stil, anatomija, fleksibilnost, udobnost i ljubav, glavne su odlike novih kolekcija Froddo i Bambi sandala.


Motivi cvijeća, zvijezda i brodova detalji su koji oplemenjuju kolekcije i podsjećaju na Jadransko more, čiste rijeke, jezera te koloristične livade i brežuljke koji krase našu zemlju.


Nove kolekcije predstavljaju odu prirodi - čistoj i netaknutoj, baš onakvoj u kakvoj i nastaju ove cipele. Prekrasne prirodne šume i izvori, čisti zrak, nezagađena tla te pitka voda  utječu na visoku kvalitetu Froddo i Bambi cipela, ali su ujedno i inspiracija dizajnerima za stvaranje živopisnih kolekcija.


Vedre i jarke boje, baš kakve nalazimo u prirodi - žuta, zelena, plava, roza… dominiraju ljetnim kolekcijama.

 

Boje koje se prelijevaju i kombinacije vrijedne pažnje, garantiraju ludo i nezaboravno ljeto prepuno dobrog raspoloženja. Jer samo jedan pogled na Froddo i Bambi sandale mami osmijeh na usta.


Upravo jedne takve, prekrasne, udobne i moderne sandalice po izboru, osvojit će jedan sretan Ringerajac koji nam točno odgovori na pitanje: "Koje robne marke dječje obuće proizvodi Ivančica d.d.?" na forumu na temi: Ivančica poklanja Froddo sandalice!


Vaše odgovore pišite nam do utorka 23.06. do 23.59h, a najsretnijeg dobitnika odabrat ćemo i objaviti u srijedu 24.06. na forumu i FB-u!

 

Odgovor na nagradno pitanje potražite na internet stranicama Ivančica d.d.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Škola rolanja i biciklizma na 5 lokacija u...
Sportska akademija Mali sportaši vas poziva u školu rolanja i biciklizma na pet lokacija u gradu Zagrebu
5
Badnjak na Fuliranju za velike i male
Neodoljiva nedjelja puna veselja
4
10 roditeljskih pogrešaka koje treba izbje...
...I alternativni načini suočavanja s izazovima roditeljstva
2
Povedimo računa o svakom djetetu
Predstavljeno UNICEF-ovo izvješće o stanju djece u svijetu 2014.
2





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!