|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Igra svakog djeteta je jedinstvena!

Uredništvo Ringeraje, 19.4.2012
Igra svakog djeteta je jedinstvena, slavimo je uz Pampers! Napori koje djeca ulažu, u svom nastojanju i odlučnosti kako bi savladali svakidašnje izazove, od iznimne su važnosti za njihov razvoj.
Ključne riječi:

image
/31


Dok se svjetski sportaši ovog ljeta okupljaju u Londonu na Olimpijskim igrama, djeca iz cijeloga svijeta stvaraju svoj olimpijski duh u svojim dnevnim boravcima, vrtićima i parkovima. U sklopu P&G-evog globalnog partnerstva Olimpijskih igara u Londonu 2012. Pampers, svjetski poznati brand dječjih pelena, slavi sigurnost djece diljem svijeta te je ponosan ponuditi roditeljima pelene koje savršeno pristaju njihovoj djeci kako bi se oni mogli neometano igrati.

Djeca i Olimpijci imaju sličan duh, i jedni i drugi žele pouzdane pokrete kako bi zadovoljili svoje maksimalne mogućnosti. Kada roditelji nastoje gledati svijet kroz oči svoga djeteta, prepoznavajući njegovu potrebu za igrom, tada imaju priliku više pomoći u njezi i podupiranju djetetove strasti za rastom i učenjem.

Pampers će na svojim društvenim mrežama biti domaćin živopisne kampanje za roditelje i djecu iz cijeloga svijeta pod nazivom “Pampersova igraonica” kojom će se obilježavati slavlje beskrajnih načina dječje igre. Kako bi ovaj koncept zaživio i lokalno, Pampers će na svom facebooku i twitteru roditeljima ponuditi interaktivne načine slavljenja dječje igre poput korisnih aplikacija te savjeta stručnjaka za zdravlje djece.

“U Pampersu slavimo svakodnevne dječje napore prilikom igranja i vrlo smo ponosni što sudjelujemo u proizvodnji osnovne opreme koja im pruža slobodu kretanja kako bi se mogli što bolje igrati”, rekla je Katarina Štimac, iz Odnosa s javnošću tvrtke Procter&Gamble. “Oduševljeni smo što smo u prilici ponuditi roditeljima proizvode koji najbolje odgovaraju njihovim malim pobjednicima i nema bolje prigode od Olimpijskih igara u Londonu 2012. da zajedno pozdravimo jedinstveno uživanje u igri koje osjećajaju djeca širom svijeta.”, dodala je Štimac.

Roditelji mogu dobiti svoju vlastitu “Pampers igraonicu” u maloprodajnim trgovinama već sada, u posebnom P&G pakiranju. Pampers Active Baby pelene nude roditeljima savršeno prilagodljivi oblik pelena za njihove male prvake. Dizajnirane s jedinstvenim dječjim zaigranim duhom, Pampers pelene idu u korak sa svakodnevnim izazovima s kojima se djeca susreću.

Kako biste saznali više o Pampers Active Baby pelenama i vlažnim Pampers Baby Fresh maramicama te otkrili zašto je Pampers važan za jedinstvenu uživanciju u dječjoj igri, pratite Pampersovu internet stranicu, Facebook i Twitter.

 

O Pampers Active Baby pelenama i Baby Fresh maramicama

Pampers slavi jedinstveno dječje uživanje u igri, nudeći pelene s prozračnim i mekim, vanjskim elastičnim stranama koje se prilagođavanju obliku Vašeg djeteta. Nove dodatne upijajuće zone pomažu u upijanju daleko više vlažnosti, dok nožne barijere pomažu pri boljoj zaštiti od curenja. Sve dizajnirano s novim, zanimljivim sličicama domaćih životinja.

Preporučena maloprodajna cijena za Active Baby pelene je 92,99 kn, a za Baby Fresh vlažne maramice je 12,90 kn.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

BLOG: Nezgodna pitanja, nezgodni odgovori
Neke se stvari u svijetu odraslih podrazumijevaju i razumiju bez riječi, no kad ih moramo objasniti djeci, tada nailazim...
14
Izradite Lego kostim za maškare!
Kupovni kostimi za maškare znaju biti skupi, loše kvalitete, a i djeca ih brzo prerastu...
14
Ideje za maske
Još ne znate kako zamaskirati vaše dijete? Predstavljamo vam nekoliko ideja za masku u zadnji tren.
14
Maškare - ideje za šminku
Još malo i stiže nam fašnik ili poklade, dolaze maškare, male i velike. Da bi bile male maškare što originalnije smo za ...
14





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!