|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Časopisi s kojima rastemo!

Uredništvo Ringeraje, 4.9.2014
Predstavljamo vam dva omiljena dječja časopisa za učenike osnovnih škola – Prvi izbor i Moj planet. Njihova popularnost leži u tome što spajaju učenje i zabavu.

image
/31


 

Prvi izbor namijenjen je školarcima od 1. do 4. razreda, a izlazi svakog mjeseca, 10 puta godišnje. Osim kvalitetnih priča, crtica, basni, bajki i igrokaza koje za časopis stvaraju nagrađivani hrvatski autora i ilustratori, djeci će se sigurno svidjeti najveći zabavni dodatak koji dolazi uz svaki broj. Na čak 32 stranice očekuje ih mnoštvo zabavnih priloga – ispunjaljki, osmosmjerki, rebusa, kvizova, šala i dječjih radova. Prvi izbor potiče čitanje, slušanje, govorenje i pisanje te uz to dijete uči promatrati svijet na pravilan način, razvijajući kreativnost i maštovitost te uočavajući prave životne vrijednosti. Učiteljicama često služi kao dodatni pomoćni materijal u nastavi hrvatskog jezika.


Učenike u svakom broju očekuju i darovi. Tako će s prvim brojem besplatno dobiti privjesak za vrata, 3 naljepnice, 2 postera i enigmatski prilog. Polugodišnja pretplata iznosi 80 kn, a godišnja 160 kn. Uz godišnju pretplatu besplatno se dobiva i ruksak za vašeg školarca.

 

Moj planet je najčitaniji časopis iz prirode i društva, a namijenjen je učenicima viših i nižih razreda osnovne škole. Zanimljiv odabir tema koje se dotiču prirode, ekologije, zemljopisa, povijesti, svemira, ljudskog tijela te drugih zanimljivosti obogaćen je predivnim fotografijama vrhunskih umjetnika. Časopis odgaja nove naraštaje zajedno s vama, svjesne da je ljepota u različitostima, budućnost u skladnom životu s prirodom, a ekološka osviještenost jedini pravi zalog za razvoj prekrasne zemlje u kojoj živimo. S prvim brojem učenik besplatno dobiva 2 privjeska za vrata, 2 origamija, raspored sati, poster i 3D naočale i poster. Polugodišnja pretplata iznosi 90 kn (5 brojeva), a godišnja 180 kn (10 brojeva). Uz godišnju pretplatu također besplatno dobivate ruksak.


Odlučite li svom školarcu darovati pretplatu na Prvi izbor ili Moj planet, darovat ćete mu cijeli jedan svijet. A uz njih će lakše razviti ljubav koja traje čitav život – ljubav prema čitanju.

 

Za više informacija nazovite besplatni telefon 0800 10 13 potražite na web stranici http://www.mozaik-knjiga.hr/casopisi ili upitajte učiteljicu u školi.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pokloni za Valentinovo
U dilemi ste što pokloniti za Valentinovo? Nemate ideja?
5
Ljubomora na mlađeg brata ili sestru
Roditelji bi starijem mališanu, mjesecima prije rođenja bebe, trebali objasniti da novi član obitelji neće umanjiti ljub...
4
Tatina kćer
Iako roditelji vjeruju da ne rade razliku između djece, znanost kaže da to ipak nije baš sasvim točno.
4
Zakašnjeli razvoj kod predškolarca
Kada dijete kasni nekoliko mjeseci u razvoju sposobnosti ili ostvarivanju zadaća došlo je do zakašnjelog razvoja.
4





Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!