|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

7 slavnih žena koje su se izborile s neplodnošću

Uredništvo Ringeraje, 23.12.2022
S neplodnošću su se borile i mnoge holivudske glumice i pjevačice, prebrodile je i sada uživaju u majčinstvu.

image
Kad pokušavaš ostati u drugom stanju i ne možeš, čini ti se kao da si jedini na svijetu koji prolazi kroz tu tešku borbu. (FOTO:Freepik.com) www.freepik.com
/11


Kad pokušavaš ostati u drugom stanju i ne možeš, čini ti se kao da si jedini na svijetu koji prolazi kroz tu tešku borbu. S neplodnošću su se borile i mnoge holivudske glumice i pjevačice, prebrodile je i sada uživaju u majčinstvu. Predstavljamo vam 7 poznatih mama koje nisu odustajale.

 

 Courteney Cox

 

Glumica Courteney Cox godinama je pokušavala zatrudnjeti i imala je nekoliko spontanih pobačaja.

 

- Lako zatrudnim, ali imam problem zadržati trudnoću - rekla je 50-godišnja glumica, majka 11-godišnje Coco koju je rodila nakon vantjelesne oplodnje.

 

Brooke Shields

 

Glumica je bolovala od displazije ušća maternice i morala se podvrgnuti IVF oplodnji, no imala je spontani pobačaj.

 

"Bili smo shrvani. Do tada sam mislila da će uspjeti, jednostavno zato što je bilo vrijeme i jako sam željela imati dijete", rekla je 49-godišnja Brooke Shields koja je 2003. rodila kćeri Rowan i Grier i 2006. godine.

 

PROČITAJTE JOŠ: Neplodnost utječe na partnerski odnos

 

Halle Berry

 

Oskarovka Halle Berry 2008. godine u 41. godini rodila je djevojčicu Nalu i ušla u klub ponosnih holivudskih mama.

Iako to nije priznala, kružile su glasine da se Halle podvrgla IVF-u kako bi dobila dijete s tadašnjim partnerom Gabrielom Aubreyem.

 Kako prenose mediji, glumica je prije pozitivnog testa imala 35 negativnih testova na trudnoću.

 

Nicole Kidman

 

Glumica je bila u braku s Tomom Cruiseom od kojeg se kasnije razvela, imala je spontani pobačaj, a potom su posvojili kćer Isabellu i sina Connora.

 

2006. udala se za country glazbenika Keitha Urbana, a 2008. rodila je Sunday Rose. Htjeli su još jedno dijete, no Nicole nikako nije mogla zatrudnjeti pa je sa svojim sadašnjim suprugom Keithom Urbanom našla surogat majku koja je malenu Faith na svijet donjela 28. prosinca 2010. godine.

 

- Očajnički smo željeli još jedno dijete. Dobili smo tu priliku, a ja nisam mogla zatrudnjeti, objasnila je Nicole.

 

Sarah Jessica Parker

 

Nakon što je 2002. godine rodila sina Jamesa, glumica Sarah Jessica Parker pokušala je drugi put zatrudnjeti, ali bezuspješno. Surogat majka je 2009. godine glumici i njezinom suprugu Mathewu Brodericku rodila blizance.

 

"Godinama smo pokušavali proširiti obitelj i razmišljali smo o svim opcijama. Surogat majka je bila jedna od opcija, a ja nikad nisam skrivala da imam problema s neplodnošću. Bilo bi neobično da sam se odlučila na surogat majku a mogla sam zatrudnjeti prirodnim putem, - priznala je 50-godišnja slavna mama.

 

PROČITAJTE JOŠ: NE, NE ZNATE! Kako je zamišljati dijete, kojeg nema...

 

 

Mariah Carey

 

Nakon spontanog pobačaja, slavna pjevačica započela je liječenje neplodnosti. Svaki mjesec je bila na terapiji progesteronom, a kada je zatrudnjela, još deset tjedana je bila na terapiji da zadrži trudnoću.

 

“Terapija je smanjila mogućnost pobačaja za 50 posto”, rekla je 45-godišnja Mariah Carey, majka četverogodišnjih blizanaca Moroccana i Monroe.

 

Celine Dion

 

47-godišnja pjevačica Celine Dion 2000. godine bila je podvrgnuta dvama operacijama u klinici za sterilitet, a prvog sina rodila je 2001. godine nakon IVF postupka.

 

Blizanke je rodila 2010. nakon šest IVF tretmana, a prije te trudnoće imala je spontani pobačaj.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

8 namirnica za povećanje količine sperme
Zdrava hrana i zdrav način života ključni su za povećanje plodnosti i kod žena i kod muškaraca. Kako bi potaknuli stvara...
3
Što ne reći paru kojeg muči neplodnost
Problemi sa začećem pogađaju sve veći broj parova. Razlozi tome su brojni, no osim sa začećem, parovi koji imaju problem...
3
Četvrtak je dan za seks
Nakupljeni hormoni koji uzrokuju stres stimuliraju spolne hormone, zbog čega je četvrtak najbolji dan za seks, kao što j...
2
Kako pravilno očitati kućni test za trudnoću
Najranije što možete dobiti pozitivan rezultat na najosjetljivijim testovima na trudnoću jest 7 dana nakon ovulacije.
2





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!