Želiš odustati? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.
Sastojci: 2 paketa hrenovki ili kobasica, 5 jaja, 1kg krumpira i 0,4 L vrhnja za kuhanje
Uputa: Skuhate krumpir u kori i oljuštite, zatim skuhate tvrdo kuhana jaja. Kuhani krumpir, jaja i sirove hrenovke narežete na ploške i u vatrostalnu posudu posložite red krumpira, red jaja, red hrenovki. Svaki red posolite i preko njega prelijete malo vrhnja za kuhanje.
Pecite 30min na 180 stupnjeva.Dobar tek!
Sastojci: 40 dag teletine,8 dag margarina,10 dag luka,35 dag riže,1 kocka mesne juhe,peršinovo lišće,4 dag parmezana
Uputa: teletinu izrezemo na manje kockice,a luk nasjeckamo.Na vrući margarin stavimo luk i mješamo dok ne porumeni tj.dok ne postane staklast.dodamo meso,posolimo i pirjamo na umjerenoj temperaturi.Za vrijeme pirjanja dodajemo postupno po nekoliko žlica vode.Kad je meso napola gotovo,dodamo opranu rižu te ulijemo vode da oko 2 cm prekrije sadržaj.Kuhamo na umjerenoj vatri dok riža ne omekša.Pospemo nasjeckanim peršinom i poslužimo s parmezanom.