|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   zubobolja u trudnoci
15.4.2010 5:16:03   
elle1
evo 5h a ja budna-boli zub za poludit,cak osjecam da je i natecen,ne vidi se ali imam osjecaj-dakle jeste li popravljali zube u trudnoci,jel se smije primati injekcija?jer nema sanse da ga popravim bez injekcije,radije cu trpti ovu bol nego onu jos goru dok mi popravlja bez anestezije-u 27-sam tjednu
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: zubobolja u trudnoci
15.4.2010 6:07:16   
troubled
uf, uf....znam kako boli zub i suosjećam s tobom u potpunosti user posted image
malo dobrih vijesti....naravno da možeš popraviti zub s anestezijom user posted image
ja sam sva tri puta popravljala zube....ne pada mi na pamet ni sjesti na stolicu bez injekcije user posted image
a ovaj put sam čak i vadila osmicu...prije mjesec dana...kod oralnog kirurga...a za to treba malo jača anestezija...
popij lupocet 500...možeš i dva odjednom i trk kod zubara...neka prođe što prije user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 2
15.4.2010 8:05:58   
Nika 24052006
I mene je nedavno boli,tako sam hodala po kući cijelu noć...Popila sam lupocet,i nisam još otišla kod zubarauser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 3
15.4.2010 8:10:26   
adryosijek
ovo je ko stovrena tema za mene meni stoji jedan zub za vaditi ali necu ga vaditi prije trudnoce imala sam lose iskustvo kad sam vadila .. dobila sam gnojnu anginu user posted image zat nezelim da mi se nesto zakomplicira sada jos malo cu pocekat nemam bolove zubi vec se jedan nagnojio i sav je u banani .zbog tog vadenja zuba i mog zubara kojeg sam naravno mjenjsla sam lezala 10 dana u bolnici ...kad rodim zub cu vaditi sada ne user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 4
15.4.2010 9:54:48   
maja
evo ja od početka ove trudnoće idem svaki mjesec kod zubara, ovo mi dijete pojelo zube user posted image
troubled ti je odgovorila ovo što ja ne znam, i sad ajde lijepo kod zubarauser posted image  jer kad rodiš vjerovatno nećeš imati vremena

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 5
15.4.2010 23:02:14   
cuba
Kako zubić, jel što bolje??

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
16.4.2010 8:48:04   
elle1
evo idem sad za satak da ga popravim-nije me mogao zubar ranije primit,tako da sam trpila cijeli dan juceruser posted image ,sinoc je malo manje bolilo,jedva cekam da ga rijesim viseuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!