|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   vrtić
17.8.2009 12:56:14   
Vjeverica ST
namjeravam svog bebonju dati u vrtić dogodine...znam da je dobro da se socijalizira itd., premda bih voljela da navrši 3 god., a ne tek godinu (navodno se tamo često pokupe virozice itd.???). Kažu da su državni kvalitetniji, ali ih je teže dobiti? A privatni je lakše dobit, samo je sve nekako neorganizirano? Kad se šalju prijave, ljeti za jesen? Ja bi njega stavila tek na proljeće, imam neke obaveze (ne radim)? Što kažete? Kako ste podnijele odvajanje od djetet a(pogotovo mame koje su dojile?)? Advices please!!! Thnx
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: vrtić
17.8.2009 21:18:33   
dikac
u 5.mjesecu 2010. su ti natječaji za jesen 2010.

svoju sam djecu prijavila ove godine u gradski vrtić jer su po meni puno kvalitetniji od privatnih, barem od onih privatnih koji se nude na riječkom području. nije ih lako upisati ni u privatne vrtiće, jaslice. zvala sam u 5 .mjesecu i neke privatne i rekli su mi da su za 2009. već puni pa da se mogu pribilježiti za 2010.
svako odvajanje je teško. mene to upravo čeka sa dorom koja će u 9. mjesecu imati 2 godine i 3 mjeseca. pripremam se cijeli ovaj mjesec na to odvajanje. mislim da će proći ok, moram tako razmišljati.

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: vrtić
17.8.2009 22:14:14   
uciteljica
Moje zrno je dobilo mjesto u vrtiću. Kreće poslije nove godine jer tada i ja startam. Trudim se ne razmišljati o odvajanju jer mi srce pukne kad se sjeim da ju neću viđati pola dana. Sve bih dala da mogu s njom ostati do njene treće godine, ali život je surov... Mislim da ću prvi tjedan njenog vrtića umrijeti od tuge...

_____________________________

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.




(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
17.8.2009 22:29:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu uciteljica)
  Neposredna veza do poruke: 4
   RE: vrtić
18.8.2009 13:25:27   
Vjeverica ST
a očito mora jednom počet.....šmrc.....dakle, na proljeće iduće godine se prijavimo za jesen, a do tad ga možda budemo stavili u privatni, ako bude mjesta???? mogu li npr. u 2 mj. pokušat u privatni?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: vrtić
20.8.2009 10:53:25   
Vjeverica ST
aloooo, ima li koga? može li se u privatni vrtić bilo kad?

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!