|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Vodene kozice u trudnoći
20.7.2013 12:50:35   
željkica
Drage mamice,žene moje jeste li imale vodene kozice u trudnoći?naime moj muž je neki dan dobio vodene kozice a ja nisam imala pa su me poslali u zagreb na cijepljenje protiv vodenih kozica.kakva su vaša iskustva,ja sam trudna 14tj.user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 9.8.2013 16:54:48 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: vodene kozice u trudnoći
20.7.2013 16:19:00   
Renata RR
Trebala si se cijepiti prije trudnoće... user posted image Znam da nije baš bezazleno ako ih dobiš za vrijeme trudnoće... Nadam se da će ti se javiti netko s iskustvom i da će biti sve u redu!

< Poruku je uredio Renata RR -- 20.7.2013 19:44:12 >

(Odgovor članu željkica)
Neposredna veza do poruke: 2
20.7.2013 19:38:36   
mamacita
Uistinu je sada kasno govoriti da si se svakako trebala prije trudnoce cijepiti jer nisi preboljela kozice kao mala. Sve sto sam procitala na ovu tvoju temu, nije bas bezopasno, i za tebe i za dijete. Stoga, svi preporucuju sto prije otici do svog doktora i zatraziti njegov/ njezin savijet. Cak i ako sada prepustis muza necijoj drugoj njezi, imala si dovoljno vremena da se zarazis. Sretno, u svakom slucaju.

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 3
20.7.2013 19:46:09   
Renata RR
Uistinu je sada kasno govoriti da si se svakako trebala prije trudnoce cijepiti jer nisi preboljela kozice kao mala.

Bilo bi dobro ako bi svaki ginekolog upozorio svoje pacijentice na vodene kozice još prije trudnoće...user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Vodene kozice u trudnoći
21.7.2013 14:38:29   
inesica
Uglavnom se cijepljenje u trudnoci ne preporucuje. To se radi prije trudnoce.
Zar nisu mogli provjeriti antitijela da vide jesi li ih vec preboljela nekad davno ali da nisi ni znala? Bila sam u toj situaciji prije dva mjeseca ali sam vec bila u visoj trudnoci kad nije toliko opasno. Imali smo dvije djecje bolesti u vrticu kojeg pohadja moj sin i odlazila sam tamo svaki dan, nisam se zarazila. Obje bolesti su inace blage ali opasne za trudnice. Zvala sam svoju gin. za savjet i rekla je da pratim stanje, nije opasno jer je vec bila visa trudnoca, uglavnom je prvi trimestar kritican zbog organogeneze.
Zelim ti srecu i javi kako je sve proslo. Kod nas u HR malo takvih informacija ima ne forumima, mislim da se rijetko dogadjaju teze klinicke slike a i vecina ljudi u jednom periodu zivota se susretne s njima pa ih mozda i preboli ali bez ikakvih simptoma.

< Poruku je uredio anaxx -- 9.8.2013 16:54:20 >

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!