Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: vodene kozice u trudnoći 20.7.2013 16:19:00
|
|
|
|
Renata RR
|
Trebala si se cijepiti prije trudnoće... Znam da nije baš bezazleno ako ih dobiš za vrijeme trudnoće... Nadam se da će ti se javiti netko s iskustvom i da će biti sve u redu!
< Poruku je uredio Renata RR -- 20.7.2013 19:44:12 >
|
|
|
|
RE: vodene kozice u trudnoći 20.7.2013 19:38:36
|
|
|
|
mamacita
|
Uistinu je sada kasno govoriti da si se svakako trebala prije trudnoce cijepiti jer nisi preboljela kozice kao mala. Sve sto sam procitala na ovu tvoju temu, nije bas bezopasno, i za tebe i za dijete. Stoga, svi preporucuju sto prije otici do svog doktora i zatraziti njegov/ njezin savijet. Cak i ako sada prepustis muza necijoj drugoj njezi, imala si dovoljno vremena da se zarazis. Sretno, u svakom slucaju.
|
|
|
|
RE: vodene kozice u trudnoći 20.7.2013 19:46:09
|
|
|
|
Renata RR
|
Uistinu je sada kasno govoriti da si se svakako trebala prije trudnoce cijepiti jer nisi preboljela kozice kao mala. Bilo bi dobro ako bi svaki ginekolog upozorio svoje pacijentice na vodene kozice još prije trudnoće...
|
|
|
|
RE: Vodene kozice u trudnoći 21.7.2013 14:38:29
|
|
|
|
inesica
|
Uglavnom se cijepljenje u trudnoci ne preporucuje. To se radi prije trudnoce. Zar nisu mogli provjeriti antitijela da vide jesi li ih vec preboljela nekad davno ali da nisi ni znala? Bila sam u toj situaciji prije dva mjeseca ali sam vec bila u visoj trudnoci kad nije toliko opasno. Imali smo dvije djecje bolesti u vrticu kojeg pohadja moj sin i odlazila sam tamo svaki dan, nisam se zarazila. Obje bolesti su inace blage ali opasne za trudnice. Zvala sam svoju gin. za savjet i rekla je da pratim stanje, nije opasno jer je vec bila visa trudnoca, uglavnom je prvi trimestar kritican zbog organogeneze. Zelim ti srecu i javi kako je sve proslo. Kod nas u HR malo takvih informacija ima ne forumima, mislim da se rijetko dogadjaju teze klinicke slike a i vecina ljudi u jednom periodu zivota se susretne s njima pa ih mozda i preboli ali bez ikakvih simptoma.
< Poruku je uredio anaxx -- 9.8.2013 16:54:20 >
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Igraone.
пеперутка16
Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!